Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

hei.

 

i den siste tiden så har jeg hatt en flørt med en jente, hun fortalte meg at hun hadde nettopp gjort det slutt med Xn. nå viste det seg at de ikke var helt enige om denne avgjørelsen, så når jeg møtte xn hennes så endte dette med håndgemeng.

 

i mellom meg og hun så ble det sendt en del mld og en del tlfsamtaler og en filmkveld med bare meg og hun, som endte med litt sofakos og et godnatt kyss før hun dro.

 

har ikke snakket med henne siden.

 

men i går ble jeg invitert til et vennepar som nettopp har blitt sammen.

de andre gjestene var 2 vennepar til hvor det lengste forholdet har vart i et år,

3 par som er glad i å vise sin kjærligheten til sin utkårede og meg som singel.

 

er jeg tåpelig som takket nei til denne invitasjonen fordi at jeg ikke føler for å sitte å se på de 3 parene som liker vise sin kjærlighet til hverandre mens jeg sitter alene?

 

satt forresten hjemme i tvstua og så sesong 3 og 4 av Dag istedefor. 

 



Anonymous poster hash: 16fa0...dee
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva har historien i begynnelsen av tråden å gjøre med spørsmålet? 

Jeg har ikke noe imot å henge ut med vennepar, som singel, men hvis du ikke liker det, så er det jo ingen om tvinger deg til å gjøre det! Gjør det du vil, men ikke regn med å bli invitert til de mange ganger til, før de gir deg opp. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

historien på toppen er det nærmeste jeg har vært en jente de siste 7 årene på grunn av en jente som såra meg såpass at jeg egentli hadde bestemt meg for aldrig mere.

 

men så kom jeg i kontakt med hun flørten, og den filmkvelden er den beste/ triveligste jeg har opplevd på ca like mange år.

 

Grunnen til at jeg takket nei til invitasjonen er vel at jeg er misunnlig på de som faktisk får det til og ikke som meg som får meg en på trynet både enten fysisk eller psykisk vær gang jeg prøver meg på den fronten, noe som igjen gjør at man er forsiktig med hvem man slipper innpå seg.

 

Å være Avholdsmann, sjenert og introvert hjelper vel heller ikke.

Ender veldig ofte som festsjåfør på gjengen og er dessuten veldig ofte meg gjengen inn på både fest og utested, selv om det avogtil er ubehagelig for meg.



Anonymous poster hash: 16fa0...dee
Lenke til kommentar

Jeg er singel, har vært det i ca 3 år nå trur jeg. Jeg er ofte med venner som har kjærester, bryr meg overhodet ingenting, men jeg er heller ikke interessert i en kjæreste for øyeblikket. Det er som det blir sagt over her, hold deg hjemme hvis du ikke vil det, er ikke noen skam det, men det blir heller ikke dame på deg hvis du sitter hjemme og ser på Dag.

 

Du kan nok bare glemme den dama litt, hvis du har prøvd med kontakt og ho ikke er interessert. Det hjelper som regel ikke mase heller, og siden dere kommer til å møtes uansett, så snakk heller med ho da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...