Gå til innhold

MMC kort til Nokia 6600


Olaff

Anbefalte innlegg

Jeg syns at 32mb kortet til n6600 er for lite og skal kjøpe nytt, men hvordan funker dette??? Er det bare å gå å kjøpe et mmc 128-512 og sette det inn i steden for den gamle 32mb, eller må jeg gjøre noe mer??

 

Og er det noen viktige filer som ligger på 32mmcen jeg må ha på det nye kortet?? Hvordan flytter jeg disse i så fall??

 

Noe mer jeg bør legge merke til??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Viktige og viktige Det ligger vel en del programmer og bilde filer osv Alle de viktige filene ligger på telefonen. Jeg har også bestilt meg et større kort og hadde tenkt å ta en sikkerhetskopi av telefonen bytte kort og gjennoprette via pcsuite. Men siden dette er min første tlf med mmc kort vet jeg ikke om dette funker 100%

Har ikke mmc kortleser så hvis noen med mer erfaring har noen gode tips så er de velkomne, får mitt kort senere i kveld håper jeg.

Endret av Tommy Angelo
Lenke til kommentar

Vel man trenger ikke å ta et speilbilde av det som ligger på kortet. Da jeg hadde min Nokia 3300 var det bare å kopiere det man hadde lyst å ha på det nye kortet over til datamaskinen og så legge det tilbake igjen når man hadde byttet kort i telefonen. Telefonen fungerer jo uten kortet, men ekstra programmer og sånnt ligger kansje der.

Lenke til kommentar

Jg har N3650 å jeg kjøpte et 128mb kort til den. Når jg satte d inn i telefonen å åpnet den fikk jeg spm. om jg ville formatere kortet og gjorde d, da ble alle filer som telefonen trengte lakt inn. Disse filene var blandt annet mappe til musikkfiler og bilder. Så jg tror kanskje d er sånn md 6600

Lenke til kommentar

Jeg har nettopp kjøpt minnekort til denne telefonen. Det er et 256 MB MMC kort, men jeg har problemer med det. Enten finner telefonen det ikke ellers får jeg beskjed om at det er "skadet". Noen som har hatt problemer med dette før?

 

Det skal vel funke med 256 MB minnekort, eller funker ikke N 6600 med et så stort kort? Siden det minnekortet som følger med fungerer helt fint, er det vel det nye som er defekt eller?

Lenke til kommentar

aldri kjøp TwinMos til nokia mobiler! snakka med komplett, de har fått mange av TwinMos korta i retur, pga problemer med Nokia. Dette er kjent problem med disse (TwinMos) kortene. Kjøp deg heller Transcend mmc, disse er 100% kompatible med Nokia. Jeg har selv et 128mb kort derfra som jeg bruker i min 6600. Mobilen skal også funke utmerket med 256 mb mmc fra hvertfall Transcend.

 

Men mitt stalltips: Ikke benytt TwinMos mmc i Nokia mobiler. (jeg har også en kamerat som fikk problemer med mmc fra TwinMos i sin Nokia mobil).

 

Mvh

_THX_ :-)

Lenke til kommentar

jeg har TwinMos 256 mb i min... det funker det... jeg har mmc kortleser til dataen.. ble litt styr når jeg skulle gjøre tingene, så jeg bare opprettet de mappene som var der fra før av, som video, image osv.. jeg formaterte den også til vanlig FAT filsystem.

 

det å fjerne en mmc med masse programmer funker bra.. de bare vises ikke på telefonen lenger.

Lenke til kommentar

Takk for svarene :p:

 

Men jeg synes det er litt merkelig at Nokia telefoner ikke skal fungere med TwinMOS minne. Jeg finner bare butikker som selger disse. Har du noen forslag om hvor jeg kan få tak i en Trancend brikke da?

 

arehei: Når du formaterte kortet, brukte du da telefonen eller kortleseren. Når jeg trykker kortet inn i telefonen sier den at det er skadet, og spør om jeg vil formatere. Den formaterer ferdig og spør om navn. Samme hvilket navn jeg gir den, får jeg en error etterpå. Enkelte ganger når jeg setter inn det kortet finner telefonen det ikke i det hele tatt.

Lenke til kommentar

jeg åpnet mitt nye TwinMos 256 mb mmc kort idag og da jeg skulle ta det ut så jeg at det var delt. limet hadde løsna og jeg satt med et deksel og en liten minnebrikke/chip. retur til komplett is on the way

 

sikkert en av en million som er fucka og jeg må selvsagt få den :D bra at komplett har god service og rutine når det gjelder retur. aldri noe problem

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Har selv et 128MB MMC kort fra Twinmos og det er som noe andre har antydet her veldig ustabilt? Av og til klarer jeg å lagre bilder på minnekortet, andre ganger ikke. Programmer er det ikke nubbesjans at jeg klarer å lagre, ei heller mp3.

 

Til den som klarer å formatere kortet med tlf, hvordan gjør du det?

Jeg har en 3650, vet ikke om du har en 6600, og om det er noen forskjell mellom disse når det gjelder tlf formatering.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...