Gå til innhold

[Løst] Erfaringer med USPS?


X19x11

Anbefalte innlegg

Jeg bestilte noe fra USA for en tid tilbake, dette ble bestilt torsdag den 13. august, fikk sporingsnummer å begynte å vente i spenning, noen dager senere sjekket jeg sporingsnummeret å fikk opp "Pre-shipment info sent to USPS" å slik står det enda i dag, nesten 3 uker senere.

Googlet litt å så det var mange andre rundt om i verden som hadde samme problemet, noen trodde at de var dårlige med å scanne pakkene så statusen skiftet ikke før pakken faktisk var fremme, andre trodde at pakken ikke var levert av selger i det hele tatt.

 

Er det noen som har erfaringer med at USPS bruker sinnsyk lang tid på deres pakke? Hva skjer egentlig med pakken min?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har hatt pakker fra utlandet før det det ikke har kommet noen oppdatering før jeg har fått hentelapp. Fra USA så har de fleste pakker tatt 3-6 uker å få, skikkelig treige er de :p

 

Noen pakker får du også sporingsnummer som ikke fungerer av en eller annen grunn, har opplevd dette fra Kina og Hong Kong noen ganger. Tror dette har med at de pakkene regnes som brevpost som man ikke har sporing på.

 

Siden du skriver at "de ikke har hatt problemer med å sende til Norge før" så lurer jeg på hva du har kjøpt. Hvis det er ting som er ulovlige i Norge så kan enten USA ha tatt det (lite sannsynlig) eller norske tollerne. Da tar det jo noen uker til brått før du får beskjed. Hvis varen må gjennom fortolling så tar det uansett nesten en uke ekstra etter min erfaring.

 

Jeg ville bare ha ventet 2-3 uker til før jeg foretok meg noe mer :)

 

Edit; Kom på at jeg bestillte fra en butikk i USA for ca et år siden, fikk pakkesporing men den funka ikke. Det som hadde skjedd da var at postvesenet hadde videresendt pakken som brev siden den var så lett og relativt liten.

Endret av Dante's Inferno
Lenke til kommentar

Da fikk jeg svar på spørsmålet mitt, pakken var en greit stor pappeske på ca 40x20cm men alikevel fikk de sende den fra USA som brev, det var som Dante's Inferno sa over meg, brev kan ikke spores men pakker kan, selv om brevet har sporingsnummer, merkelige greier men den kom frem til slutt :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...