Gå til innhold

Trådløst tastatur med peker


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har hatt K400, men i det siste så ble rekkeviddene bare dårligere og dårligere.

 

Har nå bestilt nytt, men gikk denne gangen for Microsoft sitt som er på kampanje nå.

 

http://cdon.no/elektronikk/microsoft/microsoft-all-in-one-media-keyboard-p27015211?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_term=%2898%29+Microsoft+All-in-One+Media+Keyboard&utm_content=27015211&utm_campaign=prisjakt_no_Keyboard

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg har også Logitech K400, og er godt fornøyd. Det største minuset med dette tastaturet er for meg Shift-tasten på høyre side - det har sneket seg inn en "pil opp"-knapp mellom denne og understrek-knappen. Jeg skulle ønske piltastene var flyttet en knappebredde til høyre slik at Shift-tasten hadde fått plassen til "pil opp"-tasten.

 

Edit: De har også krympet Enter-, Backspace-, ¨- og '-tastene, som kan være litt plagsomt. Ser ut som Microsoft-tastaturet nevnt i posten over har normal størrelse på alle tastene, som kan være en fordel.

 

Edit2: Blir nok en smalere Enter-tast på den europeiske varianten av Microsoft-tastaturet også, vil jeg tro. Dessuten er piltastene veldig krympet i høyden, som kan være veldig plagsomt. Her er et YouTube-klipp (tysk) som viser størrelsen på knappene for den europeiske utgaven.

Endret av jonny
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...