Gå til innhold

Underlag i hylle så ting ikke sklir?


X19x11

Anbefalte innlegg

Heisann, trenger litt hjelp til å finne ut noe jeg har pønsket litt på, saken er det at jeg samler på softgun pistoler, noe jeg ble interessert i for mange år siden men etter en ulykke på jobb er jeg ikke så bevegelig som jeg brukte å være så jeg sluttet å spille å begynte å samle i stedet.

 

Samlingen begynner å bli greit stor nå så jeg trenger ny hylleplass å sette dem på da de er utstilt i stuen på en hylle der de står på på plexiglass holdere. Mange av modellene jeg har finnes ikke lenger og har vært ute av produksjon i 15-20 år så jeg er veldig redd for at de skal falle og få riper, i værste fall ødelegges.

 

Jeg tenker å gå for en slik hylle fra ikea >Link< da den ser ut til å passe bra og er i min prisklasse, men da jeg var å kikket på den i butikken ble jeg litt redd for at hyllene er for glatte til at plexiglass holderne vil klare å stå stødig og ikke skli rundt å lage domino effekt så alt faller ned. Jeg skulle gjerne skrudd hele hyllen fast i veggen men leiligheten jeg leier nå tillater det ikke.

 

Finnes det noe slags underlag av f.eks gummi eller lignende som ikke er alt for tykt eller dyrt jeg kunne limt til hylleplatene? Eller er det noen som har noe bedre ide til hva jeg kunne gjort?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Biltema har store ruller av svart gummi. Litt minus for fargen til ditt bruk kanskje. Den er nokså tynn, men likevel tykkere enn hva Ikea transparent hyllebeskyttelse er.
 
Den selges vel egentlig som en baggasjeromsmatte. Men man kan fint kle arbeidsbenken i garasjen sin med det. En ypperlig kombinasjon.
 
http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Bil-tilbehor/Styling/Bilmatter/Bagasjeromsmatte-2000016393/

 

 

39-083_xl_1.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...