Gå til innhold

Generell diskusjon rundt World of Warships


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har investert noen timer i spillet så langt, og liker det jeg har opplevd så langt. Venter dog med å legge for mye tid i spillet grunnet wipen vi får når spillet går over til åpen beta.

Har så langt brukt mest tid med destroyers, noe som jeg synes er den mest underholdende skipstypen grunnet mobilitet og ikke minst torpedoene. Carriers finner jeg kjedelig, det føles som et annet spill.

Lenke til kommentar

Japan eller USA du primært spiller? Tier?

 

Jeg er oppe i tier 7 på BB japan nå. Liker battleships, de er kraftige og kan gi ett godt punsj. Har spilt 102 kamper så langt og merker at spillet faktisk krever mye mer strategi enn det jeg trodde på forhånd.

 

Plassering av skipet i forhold til både vennlige og fiender er alfa-omega for å overleve. 

 

Dog, dette med torpedoer håper jeg de gjør noe med det snart. Det er til tider _Alt_ for mange torpeder som sendes ut på alt for kort tid. Dette vil muligens løse seg selv om de innfører begrenset antall skudd. 

Lenke til kommentar

Har så langt kun spilt Japan, opp til T6. En kjapp titt på tech tree forteller meg at torpedo "spam" vil løse seg i høyere tier, da reload tar opp til 3 minutter. Da kan man ikke bare skyte i vei og være klar 30 sekunder etterpå.

Liker uten tvil BB sin ildkraft, men de er for trege for min smak. Største problemet for min del er at man på lav tier kan oppleve å aldri møte fienden, om man velger "feil" vei. På høyere tier hvor kampene vil ta lengre tid ser jeg for meg at dette vil på sett og vis løse seg.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Må advare nye spillere om at spillet kan virke litt kjedelig til å begynne med. Tier 1-skipene er veldig treige. Dessuten er det liten forskjell på kanonene, og skipene er tynt pansret. Spillet kan derfor fremstå som et "pek og klikk"-spill som ikke krever ferdigheter.

 

Når man kommer opp i tiers begynner spillet å skinne. 

Lenke til kommentar

Jeg vet ikke helt jeg. Har ikke helt fått den gode følelsen med det. Tempoet føles litt sent, derfor spiller jeg bare cruisers og destroyers.

 

Så har man gameplayet. Battleships ligger langt bak og sniper, cruisers i midt området og destroyers leker med døden fremst. Hovedinntrykket er at alle prøver å ligge på maks avstand til kanonen sin og håper på at skuddsalvene sine setter målet i brann.

 

Det for lett å bli satt i brann eller få motor/styring slått ut, og sitter man i en cruiser eller destroyer da er man som regel ferdig. Man kan være rimelig sikker på at selv om man bruker branslokknings utstyret så kommer neste runde som treffer deg til å sette deg i brann igjen. Da har man et lite minutt da i full fyr og flammer før man kan aktivere brannslokknings utstyret igjen.

 

Men det å få flere fulltreffer med torpedoer i et battleship er fantastisk godt.

Lenke til kommentar

Spillet forandrer seg noe når man kommer i høyere tiers med mer erfarne folk. Spesielt opplever du ikke at folk holder tilbake i like stor grad, det blir noe mer fornuftig spill når de forskjellige "klassene" gjør hva de er ment for. Spesielt divisions synes jeg er veldig morsomt når man setter seg et mål og jobber for dette. "Wolfpacks" med Destroyers (DD) er favoritten så langt.

 

I tillegg så blir det fort et annerledes spill når du møter motstandere som forstår hvordan de forskjellige ammunisjonene fungerer, og ikke minst hvor man skal skyte på skip. HE-spammen du møter tidlig er uten tvil irriterende, men det å gi full salvo i siden med AP på Cruisers (CA) og Battleships (BB) når man vet hvor man skal skyte er det som utretter forskjellen.

Min største frustrasjon er at den absolutt største majoriteten ikke har lært seg grunnprinsippene, og i stor grad dør veldig tidlig uten å ha utrettet mye. I dette spillet så er det spesielt viktig å ha så mange skip i live til enhver tid slik at man rett og slett får fordelt skaden noe, men dette vil rette seg med tiden.

Spillet er uten tvil lovende, men det krever mer av spilleren enn WoT gjør og jeg er derfor redd for at spillet ikke får den store spillerbasen.

 

Endret av bamsefar
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har spilt det en del i det siste og jeg er ikke frelst enda. Noen ganger er det veldig morsomt, andre ganger blir man bare oppgitt.

 

Dette er helt klart et spill som krever mye mere teamwork enn wot. Jeg tar det som regel rolig i starten for å se hvor folka går og så henger jeg meg på dem. Den største irritasjonen er at battleship gutta er for passive, når man ser man er i overtall i forhold til de andre så burde de pushe mere. Men isteden for å kjøre opp og støtte destroyerene og cruiserene så ligger dem på lengst mulig avstand, dette ender som regel opp med at destroyerene og cruiserene blir tatt ut. Fordi battleship gutta ikke klarer å ta ut de dem skyter på, dem gjør ikke nok skade fordi avstanden er for lang og spredninga på salvoene deres blir for stor. 

 

De gangene jeg spiller battleship selv, prøver jeg å gå opp i front ilag med cruiserene og destroyerene. Som regel går det rimelig greit hvis dem klarer å holde unna de fiendentlige destroyerene. Men da også ser jeg veldig ofte at jeg plutselig er alene for langt fram, de jeg trodde ville bli med på pushet, har snudd og er på vei til en annen del av kartet.

 

Samtidig selv om man prøver å planlegge noe i starten. Gi noen enkle meldinger om at vi tar A og B, så kan man være rimelig sikker på at to til tre stykker stikker til C og blir tatt ut pronto. Og i tillegg klager dem på lite støtte.

 

Skal ikke gi opp enda, det er deler med spillet som fenger meg, men samtidig en par saker som skaper frustrasjon.

Lenke til kommentar

 

Kjøpte Minekaze i dag (T5 DD), første runden 7 kills og 2200 base xp! Neste runden "bare" 3 kills og 1800 xp. Snakk om å starte på topp, får vel bare free xp resten for å ikke ødelegge stats..

 

 

Minekaze er ett beist, den DDn jeg liker best.

 

Liker spillet men sliter med "tunellsyn" og DD eller BB klarer jeg ikke å spille etter ett par pils, letter å trille rundt i WOT med en liten promille ;)

 

Hex

Endret av Hexagon
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Da har jeg spilt noen kamper i dette, kom fra WOT og begynte å bli litt lei. Det første som slår meg er en god interface, jeg liker måter de har techtree, moduler og presenterer stats. Dette virker knallsolid, og selvom det ikke betyr veldig mye er det noe som forsterker førsteinntrykket mitt. Selve kampene er underholdende, grafikken er ok+, lyden er ok+ og det å styre skipet føles bra. Liker måten de har lagt frem de forskjellige klassene og hvordan forskjellige typer skip fungerer i samarbeid.

 

Har generellt lite stygt å si om spillet, ubalanserte lag er det i alle spill, det er ikke noen kjempetydelige pay to win fordeler og det å spille med standardkonto er helt ok (er tier4 atm)

 

 

Kult hvordan de kan levere et så bunnsolid spill med mange funksjoner og en stor spillerbase helt gratis. Dette er noe jeg kommer til å bruke noen timer på fremover :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...