Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Greier ikke å koble bluetooth headset til PC


Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte nettopp et Turtle Beach i30 headset fra komplett, i håp om at jeg kunne koble det til PCen via bluetooth. PCen har ikke innebygd bluetooth, så jeg kjøpte en dongle fra ebay

Men problemet er at PCen greier ikke å oppdage headsettet. Jeg har ikke noe problem med å koble headsettet til mobiltelefonen via bluetooth, og jeg har heller ikke noe problem med å koble andre bluetooth-enheter til PCen, så det er ikke noe galt med bluetooth-enheten. 

Jeg har kontaktet Turtle Beach support, og fikk dette som svar: 
"Unfortunately the headset is not designed nor guaranteed to work with Bluetooth adapters or PC Bluetooth integration technology.

Please contact the manufacturer of your PC Bluetooth adapter for the specific and most up-to-date Bluetooth drivers for your adapter and Windows OS. 
I apologize for any inconvenience. "

 

Betyr dette at det ikke er muligheter til å koble headsettet til PCen via bluetooth? Det går helt fint å koble den til en Mac, men det fungerer altså ikke på Windows PC. Finnes det noe (adapter f.eks) jeg kan kjøpe for å likevel greie å koble til PCen?

 

Spankytank

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal du svi at 2K på hodelyd til PC, så kjøp deg ordentlige hodetelefoner. Selv bruker jeg ATH-M50 med en ModMic, men M50x er kanskje et bedre alternativ mtp. prisen.

 

Ellers kan jeg ikke si hvorfor det ikke funker på PC'en. Kan hende det har noe med hvilken data som blir sendt, men det blir spekulasjon uten kunnskap fra min side.

Utifra litt kjapp googling ser det ut til at det rett og slett er laget for alt annet enn PC, så tror det er lite du kan gjøre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...