Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

maskinen vil ikke starte etter hvilemodus. Defekt hk eller psu?


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har et rart problem. Maskinen min fungerer ganske så fint. Men av og til må jeg ta ut strømkabelen av hovedkortet og ha den ute i noen minutter før maskinen vil starte igjen. Det pleier å skje i hvilemodus. Jeg vet jeg sølte litt kjøleveske på hovedkortet for mnd siden og måtte resette bios med knapp da. Hva tror dere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bruker aldri hvilemodus med SSD og med 900 serien så bruker de så å si så lite strøm idle at det er lite poeng i det. Om det er viftene som forstyrrer deg så er det et annet problem.

Skal aldri si aldri når det kommer til søling av veske på komponenter, det kan jo ha skjedd noe.

Lenke til kommentar

Nå må dere passe på litt her; Veske er sånn sak som damene har med (vanligvis) masse rart i, men væske er flytende saker som man ikke bør søle i PC-en... ;)

 

 

 

 

Edit: For å unngå en moderators vrede, så vil jeg beklage at jeg prøver å rettte på feil. Men det blir mange PM-er å sende da alle som har prøvet å skrive dette ordet denne tråden har bomma. Tviler på at alle har skrevet det ene ordet feil, men at det er litt uklarheter. Derfor prøvde jeg på en vennlig og litt humoristisk måte å hjelpe alle på en gang.

Også skriver jeg dette som en redigering for å unngå enda en OT post... God kveld. :)

Endret av Mr D
Lenke til kommentar

Og hvem sier at en kvinnelig veske ikke inneholder diverse flytende?

 

*Parfyme? : Sjekk.

*Leppestift ? : Sjekk.

*Mineralvann på designflaske ? : Sjekk.

 

(Tatt fra min kones veske nå nettopp) .

 

Men fra spøk til alvor (retningslinjene) så minner jeg på at man ikke skal ta skriveleifs i tråden , men kan gjerne påpeke dette via pm på en høflig og trivelig måte , det er jo stort sett OT og hjelper jo ikke TS på noen måte , akkurat som dette innlegget fram til dette punktumet.

 

TS : Om du ikke finner noen punkter som ser "skitne ut" så er det fortsatt lurt å rengjøre ordentlig med elektronikk rens , har gjort dette på flere bærbare og stasjonære og det har ordnet mange snodige problemer.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hei folkens. Er snodig dette problemet mitt. Jeg tenker det må enten være med psu, dårlig kontakt ? Eller noe med strømtilførselen på hovedkortet. Jeg bruker ikke hvilemodus lenger, men av og til så vil ikke maskinen starte. Dette skjer da det lyser i power og reset knappene på hovedkortet mens den er avskrudd. For å få den til å starte så tar jeg ut strømledningen i psu og holder den halveis inne et par sekunder og så stapper den helt inn. 

 

Det snodige er at hvis det virkelig er dårlig kontakt så burde vel maskinen skrudd seg av når jeg kommer borti ledningen eller drar litt i den ? Men det skjer aldri. Og maskinen er helt stabil og fin. Selv om jeg får opp feilkode 40 (ramproblemer?) på hovedkortet. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...