Gå til innhold

Bunker i Oslo?


Anbefalte innlegg

Hvis noen husker Golden Eye til N64. Har liten oversikt over hva som befinner seg i Oslo's gater, men jeg er ganske sikker på at det eksisterer noen form for bomberom, kjellere, lokaler av noe slag som ligner på det jeg er ute etter.

 

Vi skal spille inn en liten kortfilm som handler om en mann låst i et relativt stort betongrom rom, hvis det er noen som har en ide om hvor det kan være muligheter for å finne et slikt type rom, så hadde det vært til stor hjelp :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dei fleste slike bomberom er i dag brukt til lager, så å finne store tomme rom kan kanskje bli litt vanskelig.

 

Men kommuna er eit godt tips, alternativt så kan du ta kontakt med aktuelle byggeigarar. Bomberom finnes i dei fleste større bygg som er oppført i etterkrigstida. Så både skulebygningar, sjukeheimar og borettslag vil ofte ha bomberom i kjellaren.

Lenke til kommentar

Må ordlegge meg litt forsiktig her grunnet mulig taushetsplikt. Men, når jeg hadde førstegangstjeneste var jeg stasjonert på ein leir i Oslo ommrådet, her var det ett stort bunkerskompleks som har stått mer eller mindre tomt siden åtti talet.

 

Mens jeg var der ble det spilt inn en film der så det er tydeligvis mulig og få løyve. Ta kontakt med Akershus vakt og sikringsavd i såfall.

Lenke til kommentar
  • 5 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...