Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hjelp dette er flaut!


Anbefalte innlegg

 

Ja, har faktisk tenkt på å selge meg selv. Men det gjør det bare enda verre for meg. Men hvorfor ikke? Min far sa alltid til meg at jeg må bruke kroppen min siden jeg har kropp som jeh kan bruke. Takk for råd. Jeg kan prøve å selge meg.

 

 

Nødvendigvis ikke. Prostitusjon er siste alternativ. Hvis NAV fortsetter å oppføre seg som drittsekker og ikke hjelper deg. Da vet du hva du skal gjøre. Du må prøve å skaffe deg en jobb først. Også så må du prøve å skaffe deg penger fra NAV. Når alt feiler så er prostitusjon siste løsning. Ingenting å skamme seg over. Prostitusjon er det eldste yrket i menneske historien.

 

1. Søk hjelp fra NAV

2. Søk Arbeid

3. Hvis NAV er drittsekker og du ikke får jobb i arbeidsmarkedet. Salg av sex er siste alternativ. Eller pornofilm.

Endret av Obiwan
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du er 23 år og har mange år framføre deg. Det er trist at du har opplevd alt du har vore gjennom, og på toppen av det heile møtte ein mann som ikkje tar ansvar.

 

Ikkje prøv prostitusjon. Om ikkje NAV finn noko til deg, så kan du søke på alt du ser i aviser, stille opp med søknad på døra og vise engasjement. Og finn ein jobb der du ikkje slit deg ut og jobbar kvar dag. Ta eventuelt ein lågare prosent om det er nødvendig.

 

Du skriv:

 

 

Jeg har prøvd og prøvd og prøvd å hjelpe han og forandre livet hans. Men etterhvert forstod jeg at det ikke gikk.

 

Og så litt seinare:

 

 

Men jeg følte jeg måtte gi han em sjangse til. Han gråt så mye.

 

Du har tydelegvis hatt problem med han i lengre tid, men vil alltid gje han ein ny sjanse. Om det er fordi han byrjar å grine, blir trist eller at det er vondt for deg å ta eit sånt val er det same. Så lenge du fortset i same stil, vil ingenting endre seg. Det er kanskje litt av grunnen til at ein del her inne er skeptiske til å sende pengar.

 

Kast han ut eller ta sakene dine og reis, om du har ein anna plass du kan bu. Om du ikkje finn deg jobb umiddelbart, så kan du leve på NAV ein periode der du jobbar med deg sjølv og tar vare på deg sjølv, utan mannen din. Dersom du reiser eller kastar han ut, blir han tvungen til å ta ansvar for seg sjølv. Skjer det ingenting så vil du klare deg fint. Skulle han mot formodning plutseleg innsjå alvoret og ta seg saman, så kan det kanskje løyse seg på sikt, men ikkje la det gå for fort. Først av alt må du ta vare på deg sjølv, sjølv om det høyrest brutalt ut å kutte han ut.

 

Ingen av oss kan vite sikkert om dette er reellt eller nokon som er ute etter lett-tjente pengar. Først av alt kan du skrive kor mykje pengar du har bruk for, eventuelt kvar i landet du bur. Det er kanskje nokon her inne som veit om ordningar eller jobbar der ein kan skaffe seg sårt trengte pengar i nokre veker. Om du får kasta han ut og kjem deg gjennom denne månaden, så vil du vel få ny støtte frå NAV neste månad? Et billeg, havregryn og brød. Ikkje kast vekk ei krone.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Du sier at du ikke ønsker å leve med mannen i 15 år til, men du har gitt ham en ny sjanse nå. Det kommer IKKE til å føles enklere å slå opp selv om du venter to dager, ett år eller sju år. Det blir gråting og lovnader om å skjerpe seg nesten garantert uansett. Å gjøre det slutt med noen, gift eller ei, er som regel hardt og en møkkaperiode følger etterpå. Du skal ikke kjøre livet ditt i grus pga. en mann som tydeligvis ikke har ditt beste i sine interesser.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...