Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Dette blir da mitt første innlegg her på diskusjon.no, og håper på mange gode forslag og løsninger. Jeg er sønn i en familie på 4, som bor på en gard. Garden har gått i generasjoner, og den har vært flittig i bruk. Vi driver nå med hest, altså avl, rideturer og rideleirer.

Vi har nå i nyere tid fokusert på turisme, og laget en klatrevegg i en silo (10m) som er bundet sammen med en kiosk/kjøkken og spisested.

 

MEN, vi har 2 andre siloer som står tomme, som vi gjerne skulle brukt til noe fornuftig. Det er her dere kommer inn :). Vi har tenkt på alt i fra billiard-rom til vindtunnel. Med tanke på økonomi, hva tror dere ville vært den beste måten og utnytte siloene til? Det kan være alt mulig.

 

Hadde satt pris på innspill, ideer og løsninger!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vindtunell er gøy det, men krever ikke så mye høyde. Det krever dyrt utstyr og mye opplæring av de som skal bruke det. Samt, er det noe stort fallskjerm-miljø i området?

Tvilsomt at det er det beste alternativet.

 

Om du vil legge en del penger i det kan du jo ha ett lekeland for barn å bygge i høyden. Da kan f.eks barna leke og de voksne klatre :)

 

Kan muligens utvide klatringen om det er behov for mer vegg også?

Lenke til kommentar

Ja, det er nok dyrt å igangsette. Vi holder til en halvtime utenfor stavanger, og der er det et relativt stort miljø for fallskjermhopping. men som du sier så tviler vi også på at det vil lønne seg økonomisk. Men hadde vært morro, er ikke vindtunnelen i Voss den eneste i Norge?

 

Lekeland var ikke en dum ide! Siden vi driver med turisme og har firmaer på besøk, så kunne det jo tenkes å dratt lekeland litt mer i den stilen, å lage en slags hinderløype/laserspill og div.... god ide!

 

Klatreveggen er det relativt liten interesse for, utenom en liten klubb som holder til en gang i uken for den mindre garden. så tror ikke det ville vert verdt å lage en til.

 

Vi hadde også planlagt fyringsanlegg. Men kommunen ville ikke være med på en deal hvor kulturhuset og gymshallen (Nærmeste nabo) brukte strøm fra oss. Så det er blitt lagt på is. hehe

Lenke til kommentar

Ei jeg kjenner bygde om silo og fjøs til barnehage.... det får man støtte av kommunen til.... hun har nå fått innvilget et bygg nr.2 og har over 30 barn der.....

 

Lekeland er også bra! da får ungene sett litt hester og slikt også som dem ikke får på dem vanlige lekelandene som er ganske grusomme.

 

onkelen min har konvertert låven til kontorer for 5 firma og gjort seg selv til mangemillionær fra å være en simpel kornbonde.

 

har man areal har man penger.

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar

Mye å hente på bedriftskunder og team-building. Er ikke dumt å ha det i tankene. Kanskje du kan bygge om gården til et fullt aktivtetssenter med fokus på team-building og grupper? Tar nok mye tid og penger, men vet at sånne "sentre" har fått suksess andre steder. Sjekk f.eks. Halvorsvika i Grimstad for inspirasjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...