Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan gjøre det slutt?


Anbefalte innlegg

Skal prøve å fatte meg i korthet.

 

Jeg har vært sammen med kjæresten min i snart to år. For halvannet år siden flyttet vi sammen i forbindelse med studiestart.

Dette var mitt første ordentlige forhold. Jeg hadde prøvd lenge gjennom VGS å finne meg en kjæreste, men fikk aldri napp. Ødela også noen "napp" med å dra frem det verste i meg ("fyllemonster"). Om jeg er helt ærlig med meg selv tror jeg jeg gikk inn i forholdet for å "endelig få meg en kjæreste". Ting var supert den første tida, da vi ikke bodde sammen. Etter hvert som vi bodde sammen ble jeg mer og mer glad i henne. Men det siste halvåret har jeg begynt å tvile litt. Vi er ganske forskjellige. Jeg er en "livsnyter" som liker å spise god mat, kjøpe nye gagdets, se nye steder, turer på byen med venner osv, mens hun er en sparegris og vil helst spare penger på alle steder det er mulig. Vi har, som jeg kommer på, ingen felles interesser. Jeg liker å høre på og drive med musikk, hun har ingen forhold til musikk. Jeg liker å reise, hun syns det er å "kaste penger ut av vinduet" (utenom de gangene foreldrene drar ho og småsøsknene med på ferier). Hun er aldri med på byen. Jeg kjenner ingen av hennes venner, hun kjenner nesten ingen av mine utenom de gangene jeg har "tvunget" henne til å være med meg på besøk til venner.

Dagene består stort sett i at vi går på skolen, kommer hjem, spiser middag, ser på TV og legger oss.

 

Kunne sikkert skrevet masse mer, men det er i grunnen ikke relevant. Jeg er usikker på hvordan jeg skal gå frem. Jeg er veldig redd for at ho vil gå inn i en form for depresjon og slutte på utdanninga si. Vi flyttet sammen i en by som ligger langt fra begge våre hjemsteder (vi er ikke fra samme sted). Jeg vet jo at man skal tenke "Ho vil antagelig bli mer lei seg om du holder på et forhold som er dødt", men det syns jeg er vanskelig. Ho har, såvidt jeg vet, ikke noe stort kontaktnett i byen her. Ho har vært på noen fester og byturer med folk i klassen hennes, men det er ikke flere enn jeg kan telle på 1 hånd (på 1,5 år).

 

Jeg bare lufter tanker her, og vet ikke egentlig helt hva jeg spør om/hva jeg vil ha hjelp til. Jeg ønsker i grunn å avslutte forholdet, men syns det er veldig vanskelig. Jeg har ikke et nært nok forhold til noe familie for å snakke om dette. Har en kamerat jeg kanskje kunne pratet med, men han bor 80 mil unna meg. Føler ikke dette er en ting jeg vil ta på telefon heller. Jeg prøvde å manne meg opp til å snakke med han i jula, da jeg var mye sammen med han. Det klarte jeg ikke.



Anonymous poster hash: e14e9...e33
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hvis du skal slå opp, vær bestemt og tydelig og kutt kontakt lenge, kort tid etter brudd. Ikke vær en sånn halvveis "breaker upper"... det skaper bare dårlig stemning og falske forhåpninger for henne. Så kan dere heller ta opp kontakt igjen ett års tid etterpå tidligst hvis man har noe usagt.

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-182691

Jeg har akkurat samme historie som deg bortsett fra at jeg var smart å slo opp før vi flytta sammen. Chillern brur.

 

og jeg gjorde sånn som Henrik2k forklarer.

Endret av Bruker-182691
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...