Gå til innhold

Netflix VPN - Miste tilgang til amerikansk innhold


CynicalDuck

Anbefalte innlegg

Viser til dagbladets artikkel her: http://www.dagbladet.no/2015/01/05/kultur/netflix/tv/streaming/tv-serier/37007718/

Utdrag:

Brukere av Netflix' Android-app skriver på Reddit at appen har begynt å dobbeltsjekke hvor du kommer fra, og de ikke lenger har tilgang på innhold som ikke er lisensiert for territoriet der de befinner seg.

I tillegg melder flere VPN-tilbydere at deres brukere i stadig større grad blir stanset av Netflix, skriver Torrentfreak.

En slik blokkering av VPN-brukere vil også stenge ute den som bruker dem av anonymitetshensyn, for eksempel for å omgå sensur. Det kan også føre til at flere dropper Netflix til fordel for ulovlig nedlasting.

 

-----

 

Til dere som har lest denne artikkelen og som nå sitter der uten helt å vite hva dere skal gjøre kan jeg tipse dere om Overplays Smart DNS løsning.
Min kollega har skrevet om denne på sin blogg HER

"SmartDNS fungerer slik at du surfer helt vanlig rundt om på nettet, men hvis du endre opp på en av sidene som står på den voksende whitelisten til OverPlay så vil du fremstå som om du er fra det landet den siden er satt opp mot. Med andre ord, ønsker du å få med deg lit britisk humor på BBC sin iPlayer vil du oppfattes av den internettsiden som om du er lokalisert i UK, eller om du ønsker å se de ferkeste filmene på den amerikanske streamingsiden Netflix så vil du fremstå som om du er i USA. Og dette uten at det tar noe av båndbredden din."

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...