Jump to content

CynicalDuck

Medlemmer
 • Content Count

  330
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)

About CynicalDuck

 • Birthday 02/12/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kan se ut som om datoene er feil: 22 august var i går, torsdag, 23 august er i dag, fredag
 2. Regner med at det blir next gen dersom du vil kjøre det på full guffe.
 3. Hei, min samboer ønsker seg et digitalt piano og jeg har derfor tenkt litt på dette til bursdagen hennes. Har god tid, men ønsker å begynne å lete litt allerede nå og siden jeg kan null, nada, niks om slikt så må jeg ha litt hjelp fra dere. Har sett meg ut et maks beløp på 6000 for piano og krakk. Jeg / hun har følgende krav: Mulighet for hodetelefoner (Mitt eneste krav). 88 tangenter - Hun har ikke sagt dette, men regner med at det må til? Real Feel - At det føles ut som et ekte piano å spille på Lyd - her får man sikkert det man betaler for, men lyd er jo selvfølgelig også viktig. Utseende - Det skal sikkert stå i stua, greit at det ser OK ut. Jeg har sett meg ut DP-50 fra gear4music, men når jeg leser på nettet så finner jeg litt ymse tilbakemeldinger. Noen som har erfaringer med dette? Er det bedre alternativer? Legger ved link til dette her: https://www.gear4music.no/no/Keyboard-and-pianoer/DP-50-Digitalt-Piano-fra-Gear4music-and-Pianokrakk-Pakke/1OH7 Takk
 4. Ble snakket om at de skulle være produsert i et annet materialet, noen som vet noe mer om det? De passer meg dessverre ikke så gått så håpet på at de skulle være i noe annet enn den glatte plastikken.
 5. Mulig dette er et dumt spm. Men vil dette si at Google Home Mini vil støtte norsk nå? Eller må vi fortsatt avvente offisiel lansering?
 6. Hei! Er det noen som vet om jeg kan kjøpe en Harmony 950 som erstatning for min Harmony Elite kontroll? Ser ut som at det er samme kontroll, men Elite har ekstra utstyr, vil dette funke med 950? PS: bare flytt tråden om jeg har lagt den feil, takk.
 7. Eplehuset melder at de hadde fått inn en god del i dag. Dog så er jeg nr 152 i køen så spørs om jeg er med sendingen 1530
 8. Kjøpte 2 stk Stelargrå 64gb fra Eplehuset 21.11, er det noen her som har noen formening om når de burde dukke opp? Så det var noen som hadde noen kontakter hos Apple som kanskje kan gi en liten status? Takk.
 9. Gjorde du deg også? :o Var et av de beste spillene jeg hadde!
 10. 5 Desember 2017. Artikkelen er like futuristisk som Hyperloop. Tror ikke Hyperloop slapp informasjon om testen før nå, men selve testen ble gjennført for en stund siden ja.
 11. Har tittet på de selv faktisk! Men litt skeptisk i forhold til språk i app og evt reklamasjon.
 12. Lurer også på om de kanskje fungerer med Apple Home appen også om noen har svaret på det.
 13. Hvor får man tak i denne? Usikker på om jeg tør å kjøpe den på ebay.
×
×
 • Create New...