Gå til innhold

Double swirl


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dagens bilde:

Nordlyset er et flott motiv som særlig for oss som bor sør for polarsirkelen har en nesten gitt «wow-effekt», og som med pene solnedganger er det fort gjort å bare peke kameraet i nordlysets generelle retning og fyre av. Ronny viser hvordan det burde gjøres. Bildet løftes veldig av Nordlysets flotte virvling på himmelen, og at han har inkludert landskapet i bildet. Det må ha vært en usedvanlig vindstille kveld med tanke på hvor skarpe refleksjoner stjernene skaper i vannet, og sånn sett har Ronny valgt svært ideelle forhold for fotograferingen. Si gjerne noen ord om dette er et resultat av et manisk forhold til YR.no, tolmodig venting eller flaks (litt flaks skal man jo ha) :-)

 

Forbedringsforslag: Det store, mørke partiet av trær på høyre side gjør bildet noe høyretungt, og komposisjonen kan etter vår mening klart forbedres ved å kutte bildet rett til høyre for de to første ?større? trærne.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest member-296438

Gratulerer med Dagens:-) Flott på alle mulige måter av dette fenomenet som hovedsakelig Nordlendingene får gleden av. En av de tingene jeg savner fra Nord-Norge...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...