Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Heisann! Har en D-link dir 645 med nett fra canal digital og en Cisco epc 3010 modem.

Har slitt med den lenge nå, i tide og utide faller den ut, og noen ganger kan den falle ut for noen, men funke supert for andre. Ser ingen mønster i når den faller ut heller, jeg kan være eneste som er på, og den kan plutselig slå seg ut selv om jeg bare gjør veldig basic ting som reddit, diskusjon osv osv - ingenting krevende med andre ord, og noen ganger kan vi være tresammen og gjøre hva som helst, og den fungerer fint.

Jeg har google rundt og rundt og rundt over hele jævla internettet, og til en viss grad prøvd ymse løsninger jeg har funnet, men til ingen virkning.

 

Får også en og annen sjelden gang beskjed om at det er to brukere med samme ip-adresse eller noe slikt, men den beskjeden har jeg bare fått sånn to ganger, og begge denne uka.

 

Må bare beklage hvor lite datakyndig jeg er og hvor rotete posten min er. Er litt vel frustrert kan man si.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1: Er problemene bare med trådløst? I såfall sjekk om det er nabonettverk som forstyrrer. Bruk f.eks. WiFi Analyzer (Android) eller inSSIDer (ver. 3.x gratis for PC) for å sjekke og evnt. finne ledige kanaler.

2: Sjekk om det finnes oppdatert firmware. I såfall resett ruteren og oppgrader.

3: Kjenner ikke denne modellen, men D-Link har vel ikke det beste ryktet.Hvis forslag 1 og 2 ikke hjelper, så er løsniingen kanskje å oppgradere til noe bedre (f.eks. Asus RT-N66 eller bedre).

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Lastet ned WiFi Analyzer nå, og eneste kanalene som var bedre var 13 og 14. 13 var så vidt bedre enn 6 som den sto på før, men bare så akkurat. 14 var mye bedre, men den kan jeg ikke velge, så da ble det 13. Får se hvordan den oppfører seg nå.

Vet D-link ikke har beste ryktet, men ikke min router, og økonomien er så shit her i huset for øyeblikket at skal det bli innkjøp av ny blir det først over jul.

 

Tusen takk for svar forresten!

Lenke til kommentar

Hvis man f.eks. bor i blokk og det er masse trådløse nettverk, så burde man oppgradere til en god dualband-ruter hvis man har nyere enheter som støtter 5Ghz. Foreløpig er det ikke så utbredt, det har flere kanaler og noe kortere rekkevidde, slik at det blir mye bedre kapasitet. Og i tillegg tillater det høyere hastighet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...