Gå til innhold

Halloween 2014 - skal du finne på sprell?


Myst

Anbefalte innlegg

Om en uke kommer en del unger til å gå rundt og spørre knask-eller-knep, hvertfall de som praktiserer det her til lands. "Høytiden" har aldri betydd noe spesielt til meg og aldri gjort noe spesiell med den, untatt å kjøpe godteri til barna som kommer de siste par årene. Var ikke akkurat hyggelig å late som jeg ikke var hjemme da jeg først flyttet hit og ikke var forberdt.

 

Pleier faktisk å komme noen barn i blokken vår, så tenkte jeg kunne gjøre noe mer i år enn bare å dele ut sjokolade i kjedelig hverdagsklær.

 

Har etternavn som ligner på Drakula, så tenker ofte det er mest logiske, men er for lat til å gjøre skikkelig nummer ut av det. Vil helst gjøre noe enkelt, men likevel skremmende. Har kommet frem til 4 ting: knirkende dør effekt, vampyrhender (skrukkete med lange negler), vampyrtenner og fargede linser.

 

Må nok tråle gjennom noen leketøysbutikker for å finne falske fingre, negler og tenner, men lurer mest på de fargede linsene. Vanlige optikere selger dem ikke og er skeptisk til å bestille fra nettet da første undersøkelser viser man må være forsiktig med det. Har tidligere brukt linser før så har kjennskap til bruk og rensing.

 

Noen som har erfaring med morolinser, og hvor dere evt. har kjøpt dem fra? Tenkte i hovedsak å kjøpe enkle knallrøde, det burde gi et sjokk. Andre tips mottas også med takk.

 

 

Og for å holde tråden i live: hva er ditt synspunkt om halloween i Norge og skal du finne på noe i år? Enten om kun kle deg ut, gå med barna dine, skremme andre barn, ha halloweenfest, eller whatever?

Endret av Myst
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har forøvrig ombestemt meg og skal ikke gjøre en dritt, untatt å handle inn snop for de få som kommer. Fikk ikke ræva i gir for å kjøpe utstyr og etter å ha lest advarsler om morolinser vil jeg heller ikke utsette meg for noe infeksjonsfare bare for å ha "røde øyne" par timer.

 

I verste fall får jeg bare improvisere med ting jeg har hjemme for evt. kostyme.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...