Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Et nytt norskutviklet nettleserspill, AD2460, har akkurat blitt lansert (29. desember 2013). Spillet er utviklet av samme person, Christian Lassem (aka Spinner), som sto for utviklingen av nettspill-hiten Planetarion. I tillegg er Chairman (Per Baumann, daglig leder) og Godbluff (Bjørn Arne Lagim, designer) med i utviklingen.

 

AD2460 er basert på litt av det samme som Planetarion, det vil si at du eier en planet, og spillets mål er å bli så mektig som mulig i et univers bestående av andre spillere. Et par av hovedforskjellene mellom AD2460 og Planetarion er at kampene utkjempes visuelt, der du ser skipene kjempe mot hverandre. I tillegg er menysystemet veldig mye bedre.

 

 

Ellers er det mye likt. Du skaffer ressurser fra andre planeter, skaper allianser, utfører oppdrag og kommuniserer med spillere fra hele verden.

 

Om du likte Planetarion, så er det en viss sannsynlighet for at du vil synes AD2460 er bra også.

 

Link til spillet:

 

http://www.ad2460.com/

 

Facebookgruppe

 

 

Intervju, reviews og previews av spillet:

 

Youtube review

 

Pressfire

 

Rockpapershotgun

 

Gamer.no

 

Indiegamemag

 

Nordicgamebits

 

Gamereactor

 

Examiner

 

Massively

Endret av iMarius
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Anbefaler dette spillet på det sterkeste. Har vært med å testa spillet siden første alpha test og spillet blir bare bedre og bedre. Er enkelt å sette seg inn i, selv om det kanskje ikke ser sånn ut med en gang, mye greie folk der, nesten alltid noen i chatten og det er lett å få hjelp hvis man lurer på noe. Har brukt mange timer på det allerede og jeg tørr ikke tenke på hvor mange flere det kommer til å bli.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Spilte MYE Planetarion i mine yngre dager. Det var helt latterlig moro, så dette her var jo skremmende interessant. Ser at mine gamle venner i NewDawn holder koken her også. I tillegg er det kjente allianser i rock og Xanadu. Spilte noen runder med rock også i planetarion.

 

Litt å sette seg inn i, men begynner å forstå bitte grann nå.

Lenke til kommentar

Er den del å sette seg inn i ja, men det er ikke vanskelig å sette seg inn i ting, og det er bare å spørre i chatten hvis man lurer på noe, er så å si alltid noen der som kan hjelpe :)

 

Hvis noen herfra har registrerer seg og trenger hjelp er det bare å sende meg en pm ingame (nick: listjen), så hjelper jeg mer enn gjerne til med hva enn det måtte være :) link finner dere under her, eller i førsteposten :)

Lenke til kommentar

Er nok mange som er i den samme situasjonen som deg, Jalapenos. Veldig mange av de som spilte PA for 10-15 år siden har registrert seg til dette spillet, noe som gjør at folk over 30+ er godt representert :p

 

I min allianse tror jeg faktisk gjennomsnittsalderen er over 30 år.

Lenke til kommentar

Nå har gamer.no gjort et intervju med utviklerne av spillet. Link til artikkelen har jeg lagt i første post.

 

Jeg vet ikke om det kommer helt fram i artikkelen, men det er slik at det kun koster 1 kreditt per dag å spille. Det er ingen andre ting i spillet som koster noe. I tillegg får man 14 dager gratis prøvetid, noe som er nevnt. Det kan også nevnes at f.eks 90 credits koster 10 euro (92kr med dagens kurs). Det vil si 30kr i mnd. Det blir billigere jo mer credits man kjøper av gangen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...