Jump to content

Cynicism

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)
 1. Så, vet ikke om det er postet, men om noen mangler en 3070 så ser det ut til å være tilgjengelig? https://www.komplett.no/product/1170422/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/zotac-geforce-rtx-3070-twin-edge-oc
 2. Arghhh Ser på min bestilling at den akkurat gikk fra 17. nov til 18.des! Veldig skuffende.
 3. Ffffff 3080TUF non OC på komplett blitt utsatt i dag først fra 17. okt til 22., akkurat nå til 1. nov. Bekreftelse kom 14.59, var sikker på det ville dukket opp innen nå, men nei.
 4. Ja, akkurat som min. I følge kundeservice var det nærmest ingen i norge som fikk bestillt lagervare, de ble tatt av danskene. Sjansen var visst 99.99% sikkert at du ikke får. Men lov å håpe, vente og se.
 5. Dette var voksen-julaften, glede og sorg er en del av det! Du får ikke det ene uten det andre.
 6. Ja, gleden var stor da det endret seg fra rødt til grønt i proshop. Det river i sjelen i dag!
 7. Trist ;( Så når det står "Denne vare er på lager", så er det LØGN. De har ikke det mest stabile systemet i verden på proshop gitt, kundeservice kom ikke inn på eget system engang når jeg ringte.
 8. Sant, men de fleste kort er allerede "backordered" i flere puljer bakover, så at det står at de kommer inn 30. sept betyr ikke at de blir tilgjengelige for fritt kjøp da. Ordre kommer sansynligvis fortsatt inn, som øker køen for innkommende kort. Tror ikke det blir lett å få AMD kort heller, siden så mange ikke fikk Nvidia kort nå.
 9. Betyr desverre at du ikke får den før 30. Vi var alle på hugget, og ordrene ble lagt i kø for bekreftelse. Jeg ligger også på 30. okt, og bestilte 3 min før kl 15. Det var mange som var før oss, med sekunder om å gjøre. De skal få inn nye kort fortløpende fremover, så kan være heldige å få det før, vanskelig å vite nøyaktig.
 10. Fikk SMS om levering den 30. sept, og kundeservice bekreftet den datoen, så.. lov å håpe.
×
×
 • Create New...