Gå til innhold

Samsung Galaxy Note 4 og Note Edge - Diskusjon


Slai

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Hva sliter du med?

 

Jeg føler skjermen tåler lite, veldig lite.

 

Det kan samtidig være størrelsen, derav vekt, som gjør at den treffer hardt ned.

 

Får riper ved bruk av nøkler i samme bukse, dette skjer ikke med iPhone, ei heller ikke så ille med Nexus 5 i mitt bekjentskap.

 

Får enkelt hakk, derav blir unibody svært stygt.

 

Knirker som en ikke-beiset sjark.

 

Og ikke minst, det er utrolig mange som har problemer med et ekkelt gap som det samler seg støv og dritt i.

 

Dette har også jeg...

 

 

Ah okay. Jeg pleier aldri ha mobilen sammen med nøkler eller noe slikt selv, siden jeg vil anta det gir skraper på både plast og metall og glass.

 

Merket ikke noe knirking på min, men jeg hadde den jo ikke enormt lenge.

 

Gap var heller ikke på min, men vil tro det er de som er uheldige og får noen mer mer gap enn andre. Heldigvis var det ikke slik på gamle s4 eller nye note4 for meg, vil tro det er et lavt antall modeller som sliter med et for stort gap. Hvordan er dere andres?

 

Hakk vet jeg heller ikke med, har ikke kastet eller slengt den rundt noe særlig, og som sagt har jeg den ikke med nøkler og slikt. Nå er den vel ikke unibody, som en liten sidetrack, men skjønner hva du mener :p .

 

Synd du fikk en med problem med gap.

 

Det lille jeg hadde med min føltes ganske så solid, ift skjermen og. Men det er mer en følelse enn noe reelt.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Når jeg returnerte min telefon til djuice, den jeg ikke skulle ha, leverte vi den kvart på seks på kvelden på postkontoret.

På en fredag.

Lørdag ringte jeg posten når de åpnet linjene og spurte om de kunne stoppe forsendelsen, men da var den alt sendt.

 

Nå som jeg skal sende min til reparasjon leverte vi i går klokken halv fem. Den er fortsatt ikke kommet seg fra "innlevert postkontor" i skrivende stund...

Lenke til kommentar

Har hatt min i i en uke nå og er kjempefornøyd! Ingen knirk, faste knapper, føler den er skikkelig solid. Ingen gap. Hadde dog et problem med mobilbank, men etter å ha tatt en factory reset , skjønte jeg hvor problemet lå... Appen lå på SDkortet . Enkelt og greit. Den er kjapp og pennen er herlig.Hurtiglading er bare helt supert. Kan anbefales dersom noen fremdeles er i tvil om de skal kjøpe den eller ei. Håper dere som har fått problemer, at det snart er ny tlf på plass ☺

  • Liker 1
Lenke til kommentar

For oss som har hatt telefonen og ikke har opplevd noe uvanlig krøll, er dette en fest av en telefon!

Hurtiglading funker jo som bare det! Den ble utladet inatt, og på 1 time og 20 min var det oppe på 100% igjen, det var digg! (den ladet fra 0-20% før jeg slo på tlf da, leverte gutten i bhg)

Telefonen er rask som bare det!

Nyter godt av kameraet og den store flotte skjermen!

Jeg opplever telefonen som velbygd og flott å se på, samt sitter meget godt i hånda mi!

S-pen er også rask og responsiv.

 

Så noen spørsmål: Jeg har denne Note 4 (sort) og en Macbook pro retina 13"

 

Noen meninger om hvilken web-browser og kalender som kunne passe best til dette oppsettet? Har evernote i bruk, men er det noen bedre? S-planner og de programmene er noe å sette seg inn i, så tar imot gode tips her :) På macb, har jeg prøvd firefox og crome, men det virker som batteriet og vifta i mac1en får juling, er eneste erfaringen foreløbig, men spør her om hva som kan funke best ilag, så det blir best flyt.. Noen?

Lenke til kommentar

 

 

Bestilte hvit fra Komplett i dag. Står at den er bekreftet inn allerede i morgen så da er det bare å hive seg i bilen å komme seg til pick up point så fort som mulig. Går fra S4+, som er en god telefon, men gleder meg allerede til større skjerm og S Pen :thumbs:

Bestilte fra Komplett på lørdag. Da stod det at den var bekreftet inn på søndag med antatt utsendelse samme dag. Antok at jeg kunne dra innom på Vinderen mandag da. Mandag var den fortsatt bekreftet inn, men antatt utsendelse tirsdag. Luktet at de de drev på med datoflyttingstrikset. Ringte. Joda de ville få inn 3 stk på tirsdag. På spørsmål om jeg da var en av de tre som fikk så fikk jeg vite at jeg var nummer 31 i køen og nok ikke ville få noe før langt ut i november! Det er nå siste uken 4 butikker som har lurt meg med å si at de har eller får i morra. Når jeg sjekker så er datoene flyttet til langt ut i november. Dette gjelder Siba, Komplett, Netshop og Advance. Møkkabutikker.

 

Tviler ikke. Vel jeg får ta det som det kommer. Har jeg ventet så lenge kan jeg vente litt til. Selv om jeg gjerne skulle hatt den med meg i bagasjen når jeg drar en uke til varmere strøk på fredag...

 

Greide å få reservert en på SIBA Alnabru i dag!

Lenke til kommentar

Så noen spørsmål: Jeg har denne Note 4 (sort) og en Macbook pro retina 13"

 

Noen meninger om hvilken web-browser og kalender som kunne passe best til dette oppsettet? Har evernote i bruk, men er det noen bedre? S-planner og de programmene er noe å sette seg inn i, så tar imot gode tips her :).

 

Jeg har ikke erfaring med macbook, men til multiplattform-kalender vil jeg anbefale Google Calendar. Om du bruker S-Planner eller Google Calendar app på din sorte (nydelige) Note 4, spiller liten rolle. Men om du bruker S-Planner, så hold deg til kalenderne du oppretter i Google (ikke bruk den lokale kalenderen på telefonen og ikke bruke den som synces til Samsung-kontoen). Da har du den mest fleksible løsningen. Du velger selv de kalenderne du vil vise i S-Planner og andre apps. Selv bruker jeg android pro widgets til å vise de kommende kalenderoppføringene som en agenda på startskjermen på min (sorte) Note 4. Uvurderlig for foreldre med hjemmeboende barn...!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...