Gå til innhold

Hate USA tråden


Anbefalte innlegg

Gjest medlem-23990
1. USA vil krige litt i Irak for å få fart på økonomien og sikre seg tilgang til litt olje.

Dette er det absolutt dårligste argumentet mot USA's krigføring i Irak... Hvis du har beviser på at de kun er ute etter oljereserver så vil jeg gjerne se de :thumbdown:

IT'S ABOUT THE OIL STUPID!!

 

:laugh:

 

Eller som Wolfowitz sa en gang:

 

"The notion that the war was ever about oil is a complete piece of nonsense. If the United States had been interested in Iraq's oil, it would have been very simple 12 years ago or any time in the last 12 years to simply do a deal with Saddam Hussein.  We probably could have had any kind of preferred customer status we wanted if we'd been simply willing to drop our real concerns.  Our real concerns focused on the threat posed by that country--not only its weapons of mass destruction, but also its support for terrorism and, most importantly, the link between those two things."

 

Makes sense. Too much sense. IT MUST BE A LIE!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-23990
Den natta styret falt stod det panservogner ved de fleste olje relaterte sites, nasjonalbiblioteket ble brent ned...elns...

Ja, for du vil vel at Saddam lager miljøkatastrofe ved å tenne på oljebrønnene, den eneste fremtiden irakere har, oljeinntekter er 95% av deres BNP.

Men dette synes du er viktigere enn å sikre bibliotek.

Greit.

 

Sjekk:

 

1. Vil ha miljøkatastrofe.

2. Vil at irakere sitt eneste håp for fremtiden skal gå opp i ild.

3. Vil at Halliburton skal få enda mer å jobbe med.

 

:dribble:

Lenke til kommentar
Gjest medlem-23990
Hvis de ikke var der fra starten av ville ingen av delene blitt ødelagt...

 

Ledelsen i halliburton bør skytes fordi de er kulakker...

Nei, og Saddam kunne i evig tid lekt Prince of Persia mens han dreper folk for ingen grunn, og Uday kjører rundt i sportsbiler og voldtar hvem som helst.

Samtidig som Saddam utvikler langdistansraketter for "gode" formål, som f.eks. et angrep på Israel i fremtiden...

Nei, det er jo klart mye bedre.

 

Og oljeinntektene? Ja, de var det bare Saddam som fikk gode av.

Men det er vel du også enig i.

 

Sjekk:

 

1. Vil at Saddam skal få leke Prince Persia.

2. Vil at irakere skal lide under Saddam.

3. Vil at Saddam skal få være i fred for å utvikle hva han vil, så lenge han ikke rører deg.

 

:thumbs:

Lenke til kommentar

fy ****** så UTROLIG mye DR*ITT som ligger i dette forumet, forferdelig! Er så dr*ittlei alt som har med slik posting som dette å gjøre, skjønner ikke at det er lovlig. Hva FA*EN har AMERIKA MED HARDWARE Å GJØRE!??? el-asso, det er slike som deg jeg virkelig hater. Sværter forumet her, hva tenker du på? Syns noen visse moderatorer burde renske opp denne mørja, fjern den "offtopic" seksjonen, og lag noe mer seriøst enn dette! Er dere helt blåst eller? Dere skjønner kanskje ikke at folk syns det er totalt uinteressant å lese om rasisme mot amerikanere + resten av dr*itten, huff så UFATTELIG elendig.

 

 

Dagens gullkorn,

-Electr0n

Lenke til kommentar
fy ****** så UTROLIG mye DR*ITT som ligger i dette forumet, forferdelig! Er så  dr*ittlei alt som har med slik posting som dette å gjøre, skjønner ikke at det er lovlig. Hva FA*EN har AMERIKA MED HARDWARE Å GJØRE!??? el-asso, det er slike som deg jeg virkelig hater. Sværter forumet her, hva tenker du på? Syns noen visse moderatorer burde renske opp denne mørja, fjern den "offtopic" seksjonen, og lag noe mer seriøst enn dette! Er dere helt blåst eller? Dere skjønner kanskje ikke at folk syns det er totalt uinteressant å lese om rasisme mot amerikanere + resten av dr*itten, huff så UFATTELIG elendig.

 

 

Dagens gullkorn,

-Electr0n

*quote så du ikke kan edite*

 

*rapportere*

 

1. Ingen tvinger deg til å poste/være i offtopic.

 

2. Ingen tvinger noen som helst til å lese her.

 

3. Det der var en utrolig usaklig, stygg og fantastisk umoden post.

 

4. Off-Topic eksisterer for de som liker det, har du virkelig så forbanna mye imot at andre skal få gjøre som de vil?

 

5. Folk her syntes ikke det er totalt uinterresant å lese om rasisme og diskusjoner om USA, de syntes faktisk at det stort sett e givende og lærerikt. Og igjen, ingen, ingen her i det hele tatt tvinger noen til å lese det de skriver. Det er faktisk derfor det er en egen kategori for off-topic. Liker du det ikke, så HOLD DEG UNNA.

 

6. Denne posten har nok dessverre gjort at ingen, jeg gjentar ingen som har sett den kommer til å ta deg seriøst igjen. Du hører ikke hjemme på selve hardware-forumet heller slik som du oppfører deg.

 

7. Dra til blokksberg™

Endret av HalTan
Lenke til kommentar
el-asso, det er slike som deg jeg virkelig hater. Sværter forumet her, hva tenker du på? Syns noen visse moderatorer burde renske opp denne mørja, fjern den "offtopic" seksjonen, og lag noe mer seriøst enn dette! Er dere helt blåst eller? Dere skjønner kanskje ikke at folk syns det er totalt uinteressant å lese om rasisme mot amerikanere + resten av dr*itten, huff så UFATTELIG elendig.

 

 

Dagens gullkorn,

-Electr0n

eneste som er uinterresant her er posten din. Hvis du ikke har skjønt det enda, så er dette i Politikk og Religion, ikke hardware. Kan tippe og håpe på at du får en utestengelse nå :thumbs:

 

ja.. virkelig farlig, moderatorene her suger uansett. er altfor mye offtopic møl som renner inn hver jæ*vla dag. woho!

 

Nok engang, hold deg unna offtopic da! du kommer ikke til å legge merke til en eneste offtopic tråd hvis du ikke vil se dem.

Endret av apollox
Lenke til kommentar
fy ****** så UTROLIG mye DR*ITT som ligger i dette forumet, forferdelig! Er så dr*ittlei alt som har med slik posting som dette å gjøre, skjønner ikke at det er lovlig

Hva FA*EN har AMERIKA MED HARDWARE Å GJØRE!???

Ingen ting. Derfor ligger det i Off Topic

 

 

el-asso, det er slike som deg jeg virkelig hater. Sværter forumet her, hva tenker du på?
Liker USA jeg, hørt om ironi ?

 

 

Syns noen visse moderatorer burde renske opp denne mørja, fjern den "offtopic" seksjonen, og lag noe mer seriøst enn dette!
Blir ikke mer seriøst enn det brukerne gjør det til.

 

 

Er dere helt blåst eller? Dere skjønner kanskje ikke at folk syns det er totalt uinteressant å lese om rasisme mot amerikanere + resten av dr*itten, huff så UFATTELIG elendig.
Over 400 poster i denne tråden tyder på det motsatte.
Lenke til kommentar
7. Dra til blokksberg?

 

Woo :w00t::thumbs:

 

1. Vil at Saddam skal få leke Prince Persia.

2. Vil at irakere skal lide under Saddam.

3. Vil at Saddam skal få være i fred for å utvikle hva han vil, så lenge han ikke rører deg.

 

Ja, det er demokratiet, som USAs uavhengighetserklæring sier er det folket som skal styrte et dårlig styre...

 

Pkt 3: Alle bør ha lov til å ha like mye varer som USA...

Lenke til kommentar
Hva med det faktum at USA og USSR konkurrerte om å legge ned veto under den kalde krigen?

 

Var det noe verre/bedre dengang?

 

Nei. Som eksempel kunne USSR forhindret FN i å hjelpe Sør Korea, om de så måtte ville det. Men dette støtter sikkert dere, siden dere støtter Frankrikes behovsprøvd annulerings "diplomati".

Om jeg ikke husker feil, så kom aldri den russiske diplomaten til møtet der FN vedtok å rykke inn i Korea.

 

Dette skjedde midt på natta, og russerne lå og sov sin søteste søv, akkurat som amerikanerne gjorde da USSR skjøt opp Sputnik. (På spørsmål om hva USA mente om at USSR nettopp hadde skutt opp en satelitt, var svaret fra NASA "Her ligger vi og sover, vi" (Tenk tidsforskjell))

Lenke til kommentar

@Seixon: Har jeg opphøyet Frankrike som en engel? NEI! Og jeg har sagt det ett titalls ganger før. Frankrike hadde like rævva grunner til å ikke gå til krig som USA hadde for å gå til krig. Når i ****** skal du klare å fatte at om jeg kritiserer USAs fremtreden og handlinger i denne konflikten så er jeg ikke nødvendigvis oppe i anus til Frankrike. jeeez.

 

@appollox: Nei, det er det ikke. Selv om USA som stat taper spjut på det, så får det fart på økonomien og alle selskapene som republikanerne fikk spenn fra under valgkampen tjener masse masse penger og de selskapene som Rumsfeld mottar lønn fra tjener masse masse penger. Og omtrent alt USA bruker av spenn i denne konflikten er kanalisert tilbake til USA.

 

bomber og granater: amerikanske selskap

kuler og krutt: amerikanske selskap

fly og helikopter: amerikanske selskap

oljeopperasjoner: amerikanske selskap

gjennoppbygning: amerikanske selskap

 

gefatten? knapt nok 1 dollar som forlater USA.

Lenke til kommentar
1. USA vil krige litt i Irak for å få fart på økonomien og sikre seg tilgang til litt olje.

Dette er det absolutt dårligste argumentet mot USA's krigføring i Irak... Hvis du har beviser på at de kun er ute etter oljereserver så vil jeg gjerne se de :thumbdown:

Det beste argumentet for at de var ute etter oljen til Irak:

 

De vil ha kontroll over oljen til Irak :thumbs:

 

Nei seriøst, hvor mye penger tror dere USA vil spare på at Irak kan LOVLIG pumpe ut mere olje, noe som igjen vil føre til at oljeprisen vil falle? oyeah, oyeah, oyeah, det er nok verdens største oljeimportør det, USA!

Lenke til kommentar

Jeg tror ikke det var oljen USA og UK jeg gikk til krig for å vinne. Men jeg innser at det er en mulighet. Dersom så var tilfelle, støtter jeg fortsatt krigen i Iraq.

 

Amerikanske og britiske oljeselskaper sto tross alt for 75 % av oljeproduksjonen i Irak før nasjonaliseringen i 1972. Etter nasjonaliseringen vendte Irak seg til franske og russiske selskaper for å få midler og ekspertise. Ettersom nasjonalisering av privat eiendom er tyveri, har USA og Storbritannia all rett til å intervenere militært for å sikre sine oljeselskapers rettigheter i området. Mener jeg. Oljen tilhører dem som finner den og utvinner den, ikke staten. En stat skal beskytte rettighetsinnehaveren, ikke drive foretninger.

 

Skjønner dere?

 

:tease:

Lenke til kommentar
Om jeg ikke husker feil, så kom aldri den russiske diplomaten til møtet der FN vedtok å rykke inn i Korea.

Det er riktig, men det var nok ikke fordi han forsov seg. Sovjet boikottet FNs sikkerhetsråd fordi Taiwan innehadde Kinas plass i rådet, siden de andre medlemmene ikke anerkjente Mao som Kinas leder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...