Gå til innhold

TV kort


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Antenneinngang og parabol - hvis han tenker på å koble kabelen fra en parabolantenne til et TV kort så vet de fleste at det ikke går an.

Hvis han derimot tenker på å koble videosignalet fra en paraboltuner til en PC så bruker man ikke et TV kort, men bruker en video inngang på et skjermkort.

Så hva er det bennyno har helt rett i????

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Jasså du hårek. Siterer>Du kan ikke bruke hvilket som helst kort. bennyno har enten ikke peiling eller prøver å være "morsom" (med 1 post så er vel det sannsynlig).< Jeg vil ikke skrive et svar spå dette og anbefale noe som jeg ikke selv har gjort med samme res. som en kabel. Altså vellykket. Skjønner at du ikke har testet dette. Følg me nå- Di signalene som kommer ut av en satelittuner,som igjen kommer fra en parabol, er da vitterlig det samme som kommer fra et kabelannlegg. Dette er jo ganske logisk. Tenk deg om litt. Alle tvkort med antenneinngang kan brukes. Er selvføgelig klar over at man ikke kan koble parbolen rett på et hvilket kort som helst. Pinnacle har kort til det Pinnacle Og da er jo kortet en tuner i seg selv. .Prøv ting før dere sier at andre er på bærtur eller morsom e.l. En liten en til Hårek til slutt.Sitat"med 1 post så er vel det sannsynlig"Du starta med en post du og,eller har kua glemt at den var kalv en gang i tià? Det å koble til videoinngang på sk har du sikkert rett i,d har ikke jeg testa. Men får du da di samme muligeter som et rent tvkort {tv på pc?} M.v.h. Tore

 

ASUS P4C800 -E

Celeron 2,7 GHz

256 DDR !!! Kommer mer.

IC35L040AVER07-0 40G

LG DVD/ CD brenner

Endret av bennyno
Lenke til kommentar

OK, bennyno, jeg burde ikke ha slengt med leppa.

Men å bruke antennesignaler ut av en tuner er en så dårlig løsning at jeg aldri ville vurdert det. Det er også mange tunere som ikke har modulator utgang.

Når man bare skriver en kort unyansert setning uten å beskrive hva man tenker på, så må man faktisk regne med litt motbør.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...