Gå til innhold

NHL 15-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gleder meg som en unge! Tipper Subban blir vinner av covervoten. PS: Forhåndsbestiller man NHL 15 får man Ultimate team pakker til en verdi av 120 kroner :) Spaceworld trekker en vinner av en NHL skjorte :)

 

Har så mange gode minner fra NHL 12, eneste jeg har spilt sålangt. Fikk virkelige vibber når jeg leste Lasse's anmeldelse fra 2012. Fatter ikke at folk flest synes at det å spille fotball er mer underholdning enn dette!

Endret av Ulven.
Lenke til kommentar

Jeg har spilt moderat mange spill i over en lengre periode både på PC og PS, likevel er det to spill jeg husker desidert bedre enn alle andre. UT 2004 og Nhl 12. Folk er jo forskjellig, men må bare påpeke at jeg har fått så utrolig mange gode minner fra egne prestasjoner gjennom de to spillene.

 

Du skal ha credz for at du har prøvd i det minste :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

NHL 15 lagt ut på forhåndssalg til 59.99 USD på US-PSN (371 kroner), det er lik versjonen du får kjøpt på norske nettbutikker i dag med en bonuspakke på 15 usd.

 

Du får også tak i en versjon til 70 usd (433 NOK), da får du med en bonuspakke (til UT) til en verdi av 40 usd.

 

Det er også verdt å nevne at med US-versjonen kan du få spiller 9/9, mens (ifølge demoen) kommer spillet til EU 12/9 (11/9 ifølge norske nettbutikker).

Lenke til kommentar

 

Fatter ikke at folk flest synes at det å spille fotball er mer underholdning enn dette!

 

Jeg har virkelig prøvd å like NHL-spillene, men måtte bare gi opp. Altfor ensformige kamper.

 

 

Prøvde det jeg også, er ikke hockey-interessert, men føler også at kampene omtrent foregår i en retning.

 

Hører også at PS4/X1 versjonen er veldig minimert? Ser i alle fall på reddit at folk er rasende mtp. hvor mye EA har fjernet fra spillet.

Lenke til kommentar

Spilte Nhl 15 demoen for første gang i dag. det er første gang jeg spiller NHL siden 2003. ser det er flere innstillinger for kontrollen når man spiller :) hva er annbefalt? synes det var vanskelig å spille med den kontroll innstillingen som var (var vell den orginale) men var veldig mye taktikk å sant man kunne justere på når man trykkte på sirkel osv. noen tips til hva man kan gjøre for å komme enkelt inn i det? :D Har spilt nhl i hele dag, men føler ikke jeg kommer inn i det :/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...