Gå til innhold

Siste Ordet 3


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hmmm.. Lite liv her..

 

Skal vel legge meg jeg da, drar til gøteborg imorgen. Gleder meg til å dra på en butikk som heter cdspesialisten, har hørt at de har mange foo fighters bootleger og masse digg musikk :thumbs:

Oj! Kom nettopp hjem fra Gøteborg nå jeg! Dødsmojo! :) Var der med jobben! :)

 

Utesteder osv. i går, og Liseberg i dag da! :) Liseberg var dødsfett! :)

Fy faen så mange fine, blonde tjejer det finnes i Sverige btw! :O :D

Lenke til kommentar
dimiles Tulling :p Er denne tråden liksom bare for veteraner eller? Slutt å skal jage bort folk bare fordi du ikke tåler kritikk :hrm:

:ermm:

 

Kritikk? Er det plutselig ikke lov å quote? Jeg liker ikke når nye folk kommer å pirker i en tråd som bare er på vei ned for tiden. Og hvem sin skyld er det? Det er dere nye som tydeligvis ikke har skjønt hva denne tråden handler om. :/

 

Jeg vil definitivt ikke se på meg som en veteran, forresten. B|Real, sosohal, CFD og KebabGUD (SnowDOG_ også? :)) er vel de store veteranene fra tidligere dager. :) Savner dem alle i tråden, bare B|Real som har fortsatt. Disse var med fra tidlige SO-dager. Jeg var ikke med i SO, men i SO2 derimot. :) (noe som var en 10 ganger bedre tråd enn dette. :/ )

Lenke til kommentar

Mens vi snakker om blondiner og gøteborg.... Ja vist faen har gøteborg mange deilige damer der. Var der for 3år siden og hadde "the time of my life" der. Utrolig mye vakkert å se der. Digger gøteborg. Hvilken andre by kan du treffe pene jenter ute på byn og de inviterer deg på strippebar og drikke der osv.... helsiken!!!

 

Det er den gøyeste sommer turen ever!!

Lenke til kommentar

dimiles - Nye? Bare pass deg, jeg har flere poster enn deg din n00B :tease:

 

Alle skjønner vel at dette er en skravle tråd og vil du chatte så kan du gjøre det på mirc f.eks At tråden går dårlig er vel fordi folk er lei, kan ikke tvinge noen inn her og det er jo bare teit å jage ut nye, da blir det ihvertfall dødt her.

 

Har ikke mere å si så for min del er det EOD

Lenke til kommentar

 

dimiles - Nye?

 

Ja, nye. Slik som du er.

 

Bare pass deg, jeg har flere poster enn deg din n00B :tease:

 

 

:roll: Skal jeg virkelig orke å kommentere denne? Sånn seriøst ment. (Hvis ja, kan jeg godt det, men tror det vil føre til mer warn.)

 

Alle skjønner vel at dette er en skravle tråd og vil du chatte så kan du gjøre det på mirc f.eks

 

Ja, det er en skravletråd. Kan man derfor poste altmulig dritt her? :ermm:

 

At tråden går dårlig er vel fordi folk er lei, kan ikke tvinge noen inn her og det er jo bare teit å jage ut nye, da blir det ihvertfall dødt her.

 

Ja, folk er lei. Skal jeg si deg hvorfor jeg tror det? Det er fordi det kommer stadig nye folk som hele tiden senker kvaliteten på innleggene i tråden. Det er folk som deg som faen ikke skjønner hva dette dreier seg om. Jeg jager definitivt ikke ut nye, men prøver å få de til å skjønne at det helst skal være noe av kvalitet her.

 

Har ikke mere å si så for min del er det EOD

 

Hyggelig for deg.

-

Er du virkelig så dum at du tror at jeg mente hele forumet? Nei, i denne posten har du definitivt ikke flere poster enn meg. Hva faen har postcount med saken, forresten? Har denne tråden noe med andre deler av forumet å gjøre? NEI. Så hold kjeft før du har noe klokt å komme med.

 

Natta VeXx og SnowDOG_.

 

Bare for å legge til:

Bare pass deg, jeg har flere poster enn deg din n00B :tease:

 

Ikke prøv å lek smart. Totalt har du 1631 poster, og jeg 3321. Med andre ord har jeg over dobbelt så mange poster som du har. Postcounten har forsåvidt ingenting å si, men skulle bare få deg til å forstå at du tar feil.

Endret av dimiles
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...