Gå til innhold

Ingen toppmodell i metall fra Samsung likevel?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Typisk billig samsung. Hvordan kan man betale 5000+ for en mobil, og være fornøyd med å få levert plastikk? Ren svindel.

Svindlet Apple folk med telefoner som iPhone 3G, 3GS og 5C også da?

 

At Samsung velger plast har tvilsomt noe med prisen å gjøre, selv om jeg syntes de kunne lekt litt mer med materialene de bruker / ikke bruker, kunstige skinnet på Note 3 syntes jeg var et kult alternativ f.eks.

Endret av esoteric
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ordla meg kanskje litt dårlig, tenkte da ikke på alternativ til plast med Note 3 dekselet, mye mulig kunstig skinn går som plast, men det føltes ihvertfall litt annerledes ut enn de harde og glatte plast dekslene de normalt bruker, er vel litt mer generell variasjon jeg savner når de gir ut såpass mange modeller som de gjør.

Endret av esoteric
Lenke til kommentar

Det er vel litt tidlig å kritisere for pris, når man ikke vet hva den koster? Jeg tipper dette er en telefon som legger seg midt på treet, både når det gjelder specs og prismessig. Synes den ligner på Galaxy S2, som fortsatt er en populær telefon blant mange. En telefon rundt kr 2000-2500 med brukbart kamera, lagringsplass og prosessor, tror jeg fort kan bli en slager salgsmessig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ytelsesmessig er jo ikke dette en nedgradering hvis det virkelig sitter en Snapdragon 800 i telefonen - det er jo det samme som sitter i S5, men med lavere skjermoppløsning, så da får man høyere ytelse. 720p krever mye mindre datakraft enn 1080p. Jeg har forvørig ikke helt sett poenget med høyere oppløsning på en telefon i 5"-klassen. Min Galaxy S3 holder fortsatt koken og kan ikke klage over skarpheten på hverken liten tekst eller bilder/video.

Lenke til kommentar

Typisk billig samsung. Hvordan kan man betale 5000+ for en mobil, og være fornøyd med å få levert plastikk? Ren svindel.

 

Hva er negativt med plast? Prøv å ta en slagtest på polykarbonat og aluminium. Polykarbonat tåler mye mer juling før den bulker, og er nesten umulig å knekke.

Alle er vel enige om at aluminium ser mer eksklusivt ut enn plast. Men hvilke egenskaper er det ellers bedre på?

Hva koster i en telefon? Chassis er selvfølgelig en stor , en annen ting er skjerm. Her bruker vel samsung de dyreste. Innmaten til samsung er dyrest.

Hvem andre kan forsvare en høyere pris?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981238947

Ønsker mye heller at mobilprodusentene hadde begynt med gummiert bakside. Så hadde det vært mye mindre sjanse for man mister mobilen/pad'n i bakken.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...