Jump to content

SweetDollarTee

Medlemmer
 • Content Count

  304
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SweetDollarTee last won the day on August 7 2014

SweetDollarTee had the most liked content!

Community Reputation

252 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2349 profile views
 1. Ble en dobbel post her, men takk til den som varslet om demo kortene.
 2. Da har jaggu meg også CDON fått sendt. De markerte dog pakken som 6.6kg, men har vel ingen ting å si. Da får jeg 2 ps5's til release, kommer til å selge den ene til kostpris så ikke ta helt av på meg enda EDIT: Før dette blir en lang quoted melding der folk spør om å kjøpe, ta det helst på pm...
 3. Kan vel umulig få 7000-8000 for denne når du har en så gammel CPU + ddr3? Grafikkortet er ikke noe å skryte av heller.
 4. Bestilt 15.06.2020? Du hadde VELDIG store sjanser å få uansett da
 5. Fikk min 10:04. Ser at noen har fått tidligere enn meg, så kanskje det ikke har så mye å si. Bare at man er i første batch.
 6. Mer info siden jeg ikke rakk å skrive istad da jeg var så spent: Jeg betalte med klarna faktura (tenkte at dette var raskeste checkout). Bor i Oslo, og vanligvis så får jeg ikke mail fra posten før de faktisk har plukket opp varen. Ser på sporingen at den er plukket opp, så da er det store sjanser for at den kommer på onsdag. Valgte den billigste leveringsmetoden da jeg antok at alle skulle få til release uansett
 7. Har faktisk ikke fått noe mail fra elkjøp, lurer på om det er spam filteret som tuller nå. Fikk først mail fra posten som sier at de har en sending til meg fra elkjøp, også sjekket jeg ordrestatus og jaggu var det oppdatert til sendt.
 8. DA ER MIN FRA ELKJØP SENDT!!!! OG ANTATT LEVERING FAKTISK 1 DAG FØR RELEASE
 9. Mange problemer med Xbox Series X merker jeg. Ser også det samme rundt om i andre deler av verden. Kanskje like greit å selge den for dobbelt så mye. Eller bare glem det, er ikke så mye demand av denne konsollen.
 10. Den kommer altså til å bli sendt på en Lørdag? Føler jo at disse elkjøp kundeservice bare sier masse forskjellig nå
×
×
 • Create New...