Gå til innhold

Rimeligere alternativer til casual Ralph Lauren skjorter..?


Anbefalte innlegg

Jeg er blitt veldig glad i stoffet og passformen på Ralph Lauren sine custom fit oxford skjorter. De koster som regel mellom 900 - 1200 kr i Norge. Jeg har prøvd en del alternativer, men ingenting føles like bra. Samsøe & Samsøe har også noen varianter som sitter skikkelig godt på meg.

 

Som gjerrig økonom er jeg alltid på utkikk etter rimeligere alternativer. Noen som handler slike skjorter billigere via nettet? Eller kan dere anbefale meg andre merker med litt lavere prislapp?

Endret av Turbofan
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Å betale 900-1200 kr for en Ralph Lauren skjorte er galskap hvis du er prisbevisst.

 

Hvis du er så heldig å ha kontakter i USA så kan du handle en del på Ralph Lauren sin amerikanske nettbutikk. De pleier å ha salg hele tiden, men fullprisene der er ikke så ille de heller sammenlignet med de norske. Anbefaler deg å ta en titt.

 

Når du får dine kontakter i USA til å sende pakken videre til deg i Norge, så kan du eventuelt hvis du er litt gæren og ikke har noe imot å bryte loven be dem om å sette ned verdien av pakken, slik at du slipper å betale merverdiavgift, fortollingsgebyr og klestoll. Da blir sluttsummen veldig hyggelig.

 

Dette forutsetter at du vet nøyaktig hvilke størrelser du trenger. Ingenting er mer kjipt enn å kjøpe mye klær på andre siden av atlanteren, også er det i feil størrelse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...