Gå til innhold

Mat for lat student som har sommerferie med late dager


Anbefalte innlegg

Jeg har nylig begynt å trene igjen.

 

Jeg vet desverre ikke så mye om trening enn det som sitter igjen fra guttunge treningen på ungdomsskolen og videregående. Så det er nok mange myter som sitter i hodet mitt som må slås ihjel, og så godt som alle teknikker læres på nytt for å gjøres riktig...

 

I sommer så skal jeg ikke gjøre noen ting annet enn å krysse fingrene for flott vær og late lange dager ute med mye bading og sykling.

 

Jeg har bestemt meg for å legge Grandisen på hylla, eller bare slutte å leve på det. Jeg ønsker å spise sunt.

 

Jeg er veldig gjerrig. Har en del å betale ned på. Så økonomisk mat er veldig bra.

 

 

Nok småprat,

Mine ønsker oppsummert:

- Forslag til måltider som er enkle å tilberede og som er enkle å ta med seg til å spise overalt. Noe som er greit å ha i matboks.

- Forslag til retter generelt. Har levd de siste årene på Grandiosa. Absolutt alle tips mottas med åpne armer. Må som sagt være enkle å tilberede.

- Billig mat. Men prøver å unngå å kjøpe fryst. Blir gjerne med når kompis/slekt drar til Sverige for å harryhandle billig kyllingfilet og karbonadedeig hvis dette er noe som er bra å ha.

 

 

Hadde satt utrolig høy pris på om jeg kunne fått noe hjelp her. Jeg er rett og slett et skikkelig naut når det kommer til trening og kosthold, og dette prøver jeg nå å gjøre noe med, så kanskje jeg klarer å øke min estimerte levetid med noen år.

 

Link til tråder med ukemenyer eller andre ressursfulle nettsteder er også vanvittig bra!

 

 

Til nå så har jeg fått det for meg at jeg skal handle inn litt kyllingfilet og ris og litt ferske grønnsaker som gulrot og brokkoli som snacks som jeg kan ha i matbokser så jeg har noen måltider.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...