Gå til innhold

FIFA 15 tråden, tidenes mest rævva FIFA utgivelse.


Anbefalte innlegg

 

 

 

Tror ikke at lagkjemi skal ha noen særlig stor betydning. Se heller på hver spiller.

Hva svarer du på her? Lagkjemi har jo "alt" å si i UT?

 

 

Det stod noe om å gå fra 50 til 100 i kjemi. Det skal naturligvis være en vesentlig forskjell på 50 og 100, men selv med 100 kan det være spillere som ikke har maks kjemi. Derfor er det bedre å se på hver enkelt spillers kjemi.

 

Man kan f.eks. ha 10 utespillere som alle er engelske og fra BPL, i riktig posisjon, men ha Messi i mål. Det gir 100 i kjemi.

 

Ah, slik ja. Trodde først at du mente at man burde se på hvor god hver enkelt spiller var, og at det var det som hadde betydning, men skjønte fort at jeg misforstod noe. Du er jo rimelig dreven på UT, så. Men ja, kjemi på hver enkelt spiller er det som til slutt teller aller mest.

 

Folkens. Vi har en UT tråd...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva faen da EA??? Bruker man 600kr på ett spill forventer jeg at det skal funke men så lenge man bare er online så lagger det noe innforjævlig uansett om man spiller kick-off kamper eller UT.

 

Skulle tro de hadde lært etter alle klagene de fikk på demoen men neida... ikke rart de er verdens mest forhatte "company"

 

Og igjen har de glemt å ta med Unranked Custom Matches :hrm: Lite som slår følelsen av å slå noen som er 5 stjerners lag med ett halv stjerners lag :green:

Lenke til kommentar

Jeg og tok faktisk og kjøpte det nå, blir første FIFA siden 12ern for min del. Skal bli litt morsomt, håper jeg ikke blir skuffet, da får EA aldri pengene mine igjen :)

Har heller ikke hatt et Fifa spill siden 12. Er samme regla hvert år. Spillet blir skikkelig hypet opp og får fantastiske anmeldelser, men etter en stund kommer svakhetene frem og alle er misfornøyde. Venter en stund for å se om tradisjonen opprettholdes i Fifa 15 og.
Lenke til kommentar

Hver JÆVLA gang eg prøver å kjøpe dette drittet så får eg beskjed om at kredittkortopplysningene ikke er gyldige.

 

Oppdaterer den infoen og får at det bekreftet og iorden hver gang, men så prøver eg igjen å kjøpe Fifa/legge til penger i lommeboka men da får eg samme feilmelding.

 

Draaaaa til

prøvd paypal? har alltid hatt problemer med direkte kortbetaling i ps store men paypal fungerer smooth!

Lenke til kommentar

Kan prøve det også, men har ikke penger på Paypal'en og tar, vet ikke, 2-3 dager å overføre mener eg.. får prøve å ringe noen. Latterlig..2014 og sånne problemer finnes enda..

 

Det er bare å koble kredittkortet/bankkort direkte til paypal. Altså, ikke overføre penger, men bruke paypal som en forlengelse av valgt kort.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...