Gå til innhold

[Løst] Det er nesten umulig å finne interessante filmer å se


PgUp

Anbefalte innlegg

Jeg har sett utrolig mange filmer opp igjennom, det har vært min første kilde til underholdning. Jeg har gått igjennom og sett det som virker interessant på lister som IMDB top 1000, top Box Office, osv.

 

Problemet er at det tar lengre og lengre tid å finne noe som interesserer meg. Jeg er veldig glad i fantasy og sci-fi, men det finnes ikke veldig mange gode filmer innenfor disse sjangrene.

 

Når jeg går igjennom netflix og viaplay har jeg sett alt som virker bra. Nye filmer er for det meste superheltfilmer som jeg er grundig lei av. Selv om det av og til kommer noe interessant, blir det lengre og lengre mellom hver gang.

 

Er det noen som har de samme tankene? Burde jeg ta en pause fra å se film og komme tilbake når det har kommet ut mer?

Endret av PgUp
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du burde utvide ditt repertoar en smule. Det er hundrevis av gode filmer som ikke er fanatsy. Når jeg i sin tid bestemte meg for å se alle jeg ikke hadde sett alt på IMDB 250, var det knapt noen jeg ikke synes var verd å se, uansett sjanger. (En og annen overvurdert ny film, selvsagt.)

 

Viaplay har mye dritt. Vi avbestilte filmkanalene til Viasat, det var for sjelden noe av verdi der. Men som Nasci sier: Netflix og HBO har en hel del gode serier som er verd bryderiet, og du får en del eldre gode serier billig på DVD.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Serier da... finn en god serie så har du underholdning i ukesvis :)

Jo, har sett mange serier også, men når det kommer til serier er jeg ganske kresen. Boardwalk Empire har jeg ikke sett, ellers har jeg vel sett mange av de "must see" seriene. Misliker serier som ikke har en kontinuerlig historie, som for eksempel CSI som har et nytt plott per episode.

 

Men det er sikkert en del eldre filmer jeg ikke har sett som er bra, men ikke alle har eldret seg like bra. Prøvde å se psycho, men ble bare latterlig lite spennende. Men liker godt filmer som ikiru og 12 angry men.

Endret av PgUp
Lenke til kommentar

Kjenner meg litt igjen for en 10-12 år sia.

Hadde sett det aller meste av såkalte klassikere, kritikerroste filmer og samtlige utgivelser fra IMDB top 250 men så oppdaget jeg Troma og Frank Henenlotter og jeg har ikke sett meg tilbake siden.

 

Nå vet jeg ikke helt hva slags filmsmak du har eller hvor mange filmer du har sett men ettersom du nevner IMDB topp 1000 og Box Office tipper jeg det er snakk om filmer som er ganske populære/kjente?

 

Kanskje litt forandring kan spice opp filminteressen?

Du kan jo starte med å ta en kikk på denne lista IMDB Bottom 100, vil garantert finne noen interessante titler her. :)

 

Netflix er grei av og til men som oftest har jeg sett de beste filmene eller så står dem allerede i filmhylla mi fra før.

Og ja superhelt filmer er jeg også veldig, veldig lei

Lenke til kommentar

Hvordan kan jeg finne noe interessant på IMDB bottom 100? :p Liker egentlig all slags film, men sjeldent jeg har funnet noe bra innenfor skrekkfilm. Ikke veldig interessert i western heller.

 

Liker heller ikke slashere.

Endret av PgUp
Lenke til kommentar

Hvordan kan jeg finne noe interessant på IMDB bottom 100? :p Liker egentlig all slags film, men sjeldent jeg har funnet noe bra innenfor skrekkfilm. Ikke veldig interessert i western heller.

Troll 2, Santa Clause, Conquers the Martians, Laserblast, Hobgoblins, Santa with Muscles, Ator, The Fighting Eagle og Die Hard Dracula.

Her snakker interessante filmer med stor I.

 

Hva med favoritt filmer?

Om du hadde lista opp noen i "anbefal en film tråden" eller lignende så ville du nok fått en god del tips om rimelig brukandes underholdning.

Lenke til kommentar

Nei, jeg opplever ikke dette og har aldri opplevd det. Tvert i mot sliter jeg med at det finnes for mye interessant der ute. Det har blitt laget gode filmer i godt over 100 år nå, noe som gjør at det er greit mye å velge mellom. Jeg fatter ikke at noen kan ha problemer med å finne interessante filmer, med mindre man har en sinnsykt snever smak, da. Men da har man seg selv å takke.

Lenke til kommentar

Eller du kan legge inn favorittfilmene dine i søkefunksjonen til Gnovies og vips så har man en haug med potensielle forslag.

Skrev inn "Basket Case" og fikk anbefalt filmer som Cinderella, Bambi og The Little Mermaid.

Aldri hørt om før, men siden de ble anbefalt så jeg regner med at de er minst like fete som Basket Case. :wee:

Endret av FrankZito
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...