Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvorfor gjør dere dette mot jenter?


Anbefalte innlegg

Jah, det er meg som opprettet tråden om fyren som sa vi sees og kyss.

Jeg har bare et spørsmål til dere gutter… for både meg og venninner har opplevd samme greia:

Gutten tar kontakt først og virker interessert, jenta er all in, og sånn fortsetter det i noen dager/uker… så pooofff forsvinner han. Hva er greia med dette?

Trenger dere en tenkepause for å tenke hva dere vil videre? Går det for fort frem? Det virker som om dere blir skremt når dere merker jenta begynner å få følelser for dere...

Redd for å binde dere? Jeg forstår ikke hvordan dere gutter tenker når slikt oppstår… ganske frusterende for oss jenter, faktisk.

Hvordan skal vi jenter oppføre oss i mellomtiden for å få dere back on track… gi han pauserommet han behøver, eller…?



Anonymous poster hash: c9148...799
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fullstendig individuelt, akkurat som at du ikke har nøyaktig samme handlingsmønster som venninnene dine.

 

For min egen del går jeg som oftest lei når jentene ikke viser nok initiativ. Det skal være jevn fordeling. Ganske mange år siden normalen var at mannen tok seg av (tilnærmet) all initiativtaking, men mange jenter later til å henge igjen i fortiden på det punktet.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

For mye for fort virker litt desperat og truende for mange. Det å gå fra å være helt fri til å bli litt symbiotisk i et forhold krever at begge har sterke følelser. Hvis bare en part føler dette veldig sterkt vakler gjerne den andre mellom skal / skal ikke og blir litt handlingslammet og trekker seg unna. Du kan forsøke å ta det pent videre med initiativ gradvis. Hvis noen blir forelsket i meg uten at jeg har følelser tilbake så føler jeg det urettferdig for jenta om jeg engasjerer meg og drar nytte av det i tillegg til at jeg får dårlig samvittighet fordi hun blir ulykkelig av å ikke få gjengjeldt sine følelser. Synes ikke det er noe god situasjon å være i, men samtidig blir det feil å utnytte situasjonen til egen vinning hvis man ikke ser potensialet. Det avler bare kynisme hos jenta, og det vil jeg ikke bidra til

Lenke til kommentar

Ja, som fyren over, vær tydelig. Et lass av jenter som tror at hvis de tenker på at de liker en fyr, lager trutmunn og smiler to ganger er det tydelige signaler og tilfredsstillende respons.

 

Eventuelt, så er fyren ikke interessert i annet enn moro. Uansett, dette høres ut som problemer jenter i alderen 13-17 opplever. Det blir bedre med årene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er som Saft Suse sier, det er indivduelt.

 

De gangene jeg har gjort så er det fordi jenta har gjort noe spesielt eller ikke vist noen form for interesse eller initiativ.

 

Hadde en jente jeg hadde to dates med, virket kjempe hyggelig. 3 date så begynte hun å prate om alle guttene og folkene rundt seg hun manipulerte. kontaktet henne aldri igjen, fikk noen mailer og beskjeder ifra hun der hun ikke forsto noe. Bestemte meg bare for å skygge bane.

 

Må også huske at vi gutta ofte ikke forstår deres signaler. Vi kan ikke lese tankene deres, jenter sitter ofte med sine venninner og forteller til dem det de burde ha sagt til gutten det er snakk om. Da kan det fort hende at gutten tenker at jenta ikke er interessert eller bare utnytter. Da kan det fort hende at han velger å bakke unna

Lenke til kommentar

 

Ja, men herregud da, jeg har skrevet at jeg hittil er den som har vært mest frempå! Det er grenser for hvor lenge jeg gidder å holde på når jeg har gitt mest, og akkurat det samme, gjelder for gutter også!

 

Så jeg har ikke vært passiv på noen som helst måte!

 

Anonymous poster hash: c9148...799

 

 

 

Hvis du gir så fryktelig mye av deg selv, og han viser liten eller ingen interesse tilbake, kan det godt hende han ikke er keen.

 

Men den letteste måten å finne ut av dette, på en meget sosialt smart måte, er å si du tenkte å gå en tur en dag eller "whatever". Si det ville være hyggelig om han ble med.

 

Blir han med, er han keen. Kan han ikke, men foreslår en annen dag, er han keen.

 

Avviser han eller bare ikke kan, uten å foreslå noe, er han ikke spesielt keen, men du får be han si i fra en dag det passer for han. Med det tar du ikke konktakt, da ballen helt klart ligger hos han. Tar han ikke kontakt på en uke eller to, kan du godt sende en melding og høre hvordan det går, og prøve på ny. Blir han ikke med da heller, ber du han si i fra igjen om neste gang det passer for han. Og, med det, tar du aldri kontakt igjen før han eventuelt skulle komme krypende tilbake.

 

Det var fasiten på din problemstilling.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

Ja, men herregud da, jeg har skrevet at jeg hittil er den som har vært mest frempå! Det er grenser for hvor lenge jeg gidder å holde på når jeg har gitt mest, og akkurat det samme, gjelder for gutter også!

 

Så jeg har ikke vært passiv på noen som helst måte!

 

Anonymous poster hash: c9148...799

 

Du må rett og slett legge egoet ditt til sides.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

 

Se hva jeg fant, da… Kan noen bekrefte disse utsagnene? -.- Håper ikke det gjelder i mitt tilfellet… virkelig ikke… http://www.usminket.no/2012/05/hvorfor-gir-menn-hadet-kyss-uten-mene.html#.U2fVCVz66vs

 

Anonymous poster hash: c9148...799

 

 

Kikket litt i den bloggen. Har aldri i hele mitt liv sett noe så kleint, feil, og dårlig innholdsmessig.

 

Det er klart at menn kan ønske samvær, sex og en samtalepartner, uten å ha intensjoner om å være sammen med vedkommende. Akkurat som jenter. Det er vel ikke akkurat noen stor mørk hemmelighet.

 

Igjen, om du bare vil bruke den bloggen som kilde for alle dine handlinger; bruk hva han skriver mellom linjene. Menn kommuniserer direkte, med ord. Så da er det ikke verre enn å spørre fyren du liker da, om han liker deg. Så får du et svar. Det er ofte ja, eller et litt pent innpakket nei.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Greit… faktisk ganske klein side, indeed. Sendte han en melding for 1 time side, så håper han svarer snart. Er så rastløs… Magefølelsen sier at han ikke er intr.

 

Skjønner ikke bare hvorfor han er såå kjærlig mot meg når vi har møttes og har sagt ting som.. "Neste gang skal vi…" osv



Anonymous poster hash: c9148...799
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...