Gå til innhold

Valget står mellom 6600 og sx1


_THX_

Anbefalte innlegg

jeg er enig med Kristu...

2mb er HELT klart i minste laget... hvis man ikke har mye minne så trenger man ikke kameraet heller.. det er liksom ingen vits å ta bilder for å legge dem på data,det har man digitalkamerane til...

mobilkamereabildene skal man HA PÅ mobilen for å ha dem litt tillgjengelige... det føler ihvertfall jeg er vitsen med mobil m/kamera

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

én av grunnene til at jeg den 21.10.2003(forhåpentlighvis  :smile: ) sitter med en Samsung e700 ihånden er at den har mye minne... 9mb d er ikke mange mobiler som slår det i den størrelses klassen der... (tror også det er 600 kb for java og 200kb for sms?)

 

Man kan leve med 2mb.

Og hva om man ikke har digital kamera da? Jo, da kan man bruke en kameramobil. Om den bare har 2mb har ikke så mye å si. Du får faktisk plass til en del bilder i T610.

 

Men over til E700. Har du bestillt den? Fra hvor? Er sugen på E700. Rå lekker tlf! :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hva skal man med mp3 spiller på mobilen?

 

Er det ikke bedre å ha en mobil som er god på alt en MOBIL bør inneholde, som: MMS, Kamera og Video????? Lydkvaliteten har ikke kommet så langt som en god mp3 spiller

 

Selvmotsigende? Lydkvaliteten på mobiler er for dårlig, mens bilde og videokvaliteten er bra nok? Tror du glemmer et par fakta: En 128 kbps mp3-fil tar ca 3-5 mb. Man får plass til en hel del av dem på et 512 mb MMC-kort. Kvaliteten på avspillingen fra mobiltelefon er kanskje ikke helt på linje med ipod, men den er ikke langt unna heller.

 

Video, som du mener en mobil BØR inneholde, har derimot en helt elendig kvalitet på mobiltelefoner. Dagens mobiler har rett og slett ikke god nok hardware til å spille av, eller ta opp, høykvalitets video, selv i den forholdsvis lave oppløsningen som kreves på en mobiltelefon. Snakker man om å overføre video til en PC blir det selvsagt enda mer håpløst, siden det ville kreve en langt større oppløsning enn på en mobilskjerm. Det at et MMC-kort også ganske fort ville slite med å få plass til høykvalitets video, er selvsagt også en stor hindring.

 

Konklusjon: Mp3-avspilling fra mobiltelefon er nok ikke helt på linje med ipod, men videokvaliteten fra mobiltelefon er milevis unna Panasonic MX500. BØR en mobiltelefon da inneholde videofunksjonalitet, men ikke mp3-avspilling?

Lenke til kommentar
HAR DERE IKKE FATTA DET??? DET GÅR AN OG OPPGRADERE TELEFONER!!!!!!!!!(Ihverfall med Symbian 7.0 :wink: ) hehe..Nokia 6600 kan man også få mp3 og radio,hvis man baer kjøper en handsfree...............TENK!! Dessuten tar mp3 bare masse plass...idiotisk..kult med filmer istedenfor

 

Ja, du kommer med mye nytt lissom. Alt det der vet de fleste. Og film på en mobil? Neh.. Det er ikke så kult som du skal ha det til.

Ska vi se........ Mp3 tar mer plass en film? Ja jøss du. Fy fabian du er smart du!

Lenke til kommentar
Ville valgt 6600, den har støtte for java 2.0.

 

Bare skyter inn her at det er allerede folk som planlegger å lage en MIDP2.0-emulator for SX1 slik at den kan kjøre MIDP2.0-spesifikke applikasjoner (noe det vil være svært få av, men er vel et par nettverks-protokoller ekstra som støttes og kan være interessante). Blir på samme måte som Mophun-emulatoren og N64-emulatoren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...