Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Erfaringer rundt sexleketøy for menn


Netrum

Anbefalte innlegg

Tenkte jeg skulle starte en tråd om sexleketøy for menn.

Her kan man poste personlige erfaringer, anbefalinger og nye innkjøp.

Føler at sexleketøy for menn er veldig tabu belagt i dages samfunn.

Så derfor tar eg initiativet til denne tråden.

 

Selv har eg prøvd både fleshlight og anal vibrator.

Må si fleshlighten skuffet. Ble ikke det helt store.

Men anal vibratoren ga mersmak.

Eneste er at den kan ikke sitte i om eg sitter ned.

Så har bestilt en vibrerende buttplug som forhåpentligvis egner seg til det formålet.

 

 

Tips om forbedringer til tråden tas gjerne imot på pm.

Endret av Netrum
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enig i at dette er et veldig tabubelagt emne, derfor poster jeg som anonym.

 

Jeg har en Fleshlight STU (stamina training unit). Jeg syns den fungerer helt greit, men den blir veldig sjeldent brukt. Er mye enklere og raskere å bare bruke hånda.

 

Jeg har kjøpt 2 forskjellige sexleketøy for analt bruk: Nexus G-Rider og Aneros Vice. Begge er i samme "sjanger" ettersom formålet med begge er å legge press på prostata. Forskjellen er at Nexusen er hakket større, og kan brukes på begge kjønn. Anerosen er vel kun beregnet på menn - tror jeg.

Ellers er de som sagt ganske like, og begge kommer med en vibrator som bruker 1 stk. AAA-batteri.

 

Jeg kjøpte Nexusen først, men har egentlig ikke brukt den så veldig mye. Ikke nok til å hverken anbefale eller be noen styre unna. Det jeg kan meddele er at jeg får hardere ereksjon og en heftigere orgasme når jeg har brukt den.

 

Anerosen har jeg derimot brukt en del, og det er min klare favoritt.

"Målet" med Aneros sine produkter er å oppnå en eller flere tørre orgasmer (orgasme uten sædutløsning). Les mer om dette her:

http://wiki.malegspot.com/index.php?title=Main_Page

 

Dette har jeg opplevd én gang, og det er den råeste orgasmen jeg har har hatt. Aneros kan derfor anbefales varmt.

Det skal sies at jeg angrer litt i ettertid på at jeg kjøpte Vice-versjonen. Den er ganske dyr, så med mindre du er særdeles opptatt av at det skal vibrere vil jeg heller anbefale å kjøpe en Aneros Helix Syn. Den gjør samme nytten til halvparten av prisen.


Anonymous poster hash: 87ffd...25f



Anonymous poster hash: 87ffd...25f
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det som skjer er nok at prostata blir forhindret til å fungere normalt, noe som forhindrer en normal orgasmeprosess. Dette fører igjen til at hjernen går i en forlenget feedback prosess fordi ting ikke fungerer slik det skal, noe som igjen gir en større og lengre orgasme hvor sæden strupes i prostata. Har selv opplevd det, og lurer litt på om det er sammenlignbart med bruk av sterke narkotiske stoffer. Husker jeg så på Tv dagen etterpå og hadde et forbausende nært og varmt forhold til hallodama. Tydeligvis en ettervirkning av kvelden før. Opplevde ikke noe abstinens av noe slag.

 

Anonymous poster hash: 9e9d1...1a2

Lenke til kommentar

Jeg sjekket ut Aneros sine produkter.

Så neste kjøp blir fra det uten tvil.

 

Skal gjøre litt research rundt det med prostata også skrive om det i tråden.

Det sies at prostata orgasme er heftig :p

Så det skal prøves hehe.

 

Jeg handler alltid hos erotikknett. De er som regel veldig billige og pålitelige, og utvalget er veldig bra.

Orgasmen er heftig, men veien dit kan være lang. Smør deg med en god dose tålmodighet er mitt råd, samt følge rådene på Wikien jeg postet i post #2. Det står stort sett alt du trenger å vite der.

Anonymous poster hash: 87ffd...25f

 

Anonymous poster hash: 87ffd...25f

Lenke til kommentar

Jeg jobbet deltid i en erotisk butikk for endel år siden og kan dermed si at det finnes ett godt utvalg av artikler som enten er laget for men eller kan brukes av menn, selv om de var opprinnelig laget for kvinner. Jeg har selv testet endel produkter, men ikke alt opp igjennom årene sånn sett, må jo kunne informere kunder som spør og ikke bare gjette. ;)

 

For menn så har man f.eks:

 

Penisringer : Disse er "gummistrikker" av en viss tykkelse og sterkhet. De trekkes over penis og inn ved roten, eller evt rundt testiklene også. Disse vil medføre at blod strømmer inn i penis, men forhindres å gå ut og dermed blir ofte penis stivere/hardere og den kan også bli "ørlite" større pga mer blod og fasthet. Penis vil også ofte bli mer følsom av dette. Man får også penisringer som har en "tupp" som vil "støte" mot en kvinnes klitoris, kjønnslepper etc og dermed gi henne mer nytelse under akten. Noen har også ett lite vibrerende egg som kan bidra med å øke nytelsen for begge. Om man sliter med å holde på ereksjonen så kan penisringer være til hjelp, evt ønsker å ha ereksjonen lengre. Penis ringer fåes i mange farger, former og materialer. De vanligste materialer er silicon, annen type gummi, lær og stål hvor silicon og annen gummi/mykplast er vanligst.

Penispumper : Penispumper har en "mansjett" som penis føres inn i og dermed inn i ett rør, dermed kan man pumpe ut luft og danne vakum. Dette vil medføre at blod dras inn i penis og en ereksjon vil kunne skapes. Penis kan da også bli hardere, stivere og noe større på samme måte som penisringer. En penispumpe kan også i noen tilfeller hjelpe penis til å bli større over tid, men det er snakk om små forandringer og mye trening. Ved å bruke en pumpe over lengre tid og ofte så kan hud, svamplegemer etc "utvides" og man kan få noen mm ekstra, men de "lærde" strides. Dette er ikke dokumentert, men har hatt flere kunder som har nevnt en "økning". Personlig så tror jeg at økningen er mest der og da, rett etter at man har pumpet seg opp. Om man har ereksjons problemer så kan en penispumpe med evt kombinasjon av penisring av riktig type være behjelpelig før man tyr til "medisinske preparater etc".

 

Sjømansbrud/portable vaginaer/løsvaginaer etc (Kjært barn har mange navn) : Disse fås i mange størrelser, fasonger, farger, materialer etc. Noen har bare vaginal åpning, mens andre har anal også. Noen har vaginal på ene siden, snur man den så har man anal. Noen er så store at de har hele kroppen til ei kvinne, uten armer, bein og hode selvsagt, da er det også pupper som kan knas på eller på annen kreativ måte kose seg med. De fleste er såpass små at man kan holde rundt dem med hånd og runke problemfritt, de store blir litt sånn at man legger den fra seg og man støter med hoftene. De fleste er laget i mykt silicon gummi som skal gjenspeile hvordan ei kvinne føles ut, men mange har ekstra "nupper" og slikt som kvinner ikke har. Disse "nuppene" skal øke "friksjons følelsen" og dermed øke nytelsen for mannen. Ved bruk av slike så kan man velge å bruke kondom for å gjøre det mer renslig og smittefri, men de fleste brukes av en mann og de har gjennomgående hull slik at de lett kan skylles ren i springen. Med slike leketøy så må man bruke en eller annen form for glidemiddel, anbefaler å bruke vannbasert glidemiddel eller kvalitets silicon glidemiddel. Om man skal bruke silicon basert så ta en dråpe på utsiden først og la det ligge å virke litt og se om leketøyet tar skade av det, setter silicon glidemiddelet merke, sår så bruk annet evt vannbasert. Fleshlight er nevnt og er veldig populær, finnes mange varianter av disse, fordelen med slike er at de ligger inne i ett plastrør og ved å ta av toppen og bunn lukket så kan det skylles lett. Ulempen er at man ikke kan justere "trykket" man ønsker slik man kan med de man holder rett i hånda.

Oppblåsbare damer, love dolls etc : De fleste er laget av myk plast som blåses opp, kvalitet og utseende varierer ekstremt basert på hvor mye man betaler. De billigste har ikke hår, bare farget plast som hår og malt ansikt. Mens andre har ett mer formstøpt plastansikt og litt hår. Brystene er da ofte av plast med luft inni, slik at de blir litt mye, men fastere enn "huden". De som er dyrere kan ha mer naturlige øyne, bedre lepper med bedre sminke og mer hår, brystene ser og føles mer naturlig ut og noen kan ha "sjømannsbruder" som man setter inn i skrittet slik at det ikke bare blir "plast" man knuller på. ;) Det finnes også de dyrere som er laget i en "hudlignende" skumgummi materiale, som igjen gjør at de føles litt mer "hele". For de som virkelig har god råd så får man også luksus utgaver som f.eks Real Doll som er laget av silicon og ser ut som ekte damer, disse får man med mange muligheter, til og med beveglige hender og fingre, servo motorer og mer til.

Buttplugs/Assplugs : Fås i mange størrelser og fasonger, men felles er at disse er designet for å føres inn i anal åpningen og skal bli værende der til man tar den ut igjen. Størrelse så får man alt fra små som en pekefinger til store som diameteren på en CD plate! Selv om sistnevne høres og er ganske ekstremt så finnes de! De selges ofte alene eller i 3 pakk hvor man får liten, medium og large som vil passe til de aller fleste. Anbefales å bruke kondom og godt med glidemiddel, både for renslighet og at den skal skli lettere inn. Husk bruke nok tid til at det føles naturlig og uten at det blir vondt. Noen har også en mer naturlig utforming ved at de bøyer litt, endetarmen går rett inn noen cm, så bøyer tarmen litt bakover mot ryggen. Man får buttplugs både med og uten vibrering, men også oppblåsbare varianter.

P-punkt (Prostatapunkt) stimulatorer : Disse er nevnt tidligere i tråden, de er ofte i hardplast og tynnere enn en buttplugg. De har en spesiell utforming slik at de skal gi ett trykk mot Protata hos menn, de kan også ha en "tapp" som trykker lett mot området som er mellom testikler og anal åpning. Når en mann får orgasme og spruter så vil musklene der stramme seg og dette vil trykke på den "tappe" som igjen gir økte trykk mot Prostata som igjen skal da forsterke orgasmen.

Penisvibratorer : Disse kommer stort sett sammen med en silicon/gummi ring, eller "latex/gummi hette" sammen med ett standard vibrerende egg. Man trer "hetten" over penis hodet og i hetten sitter det vibrerende egget fast og berører da penis hodet. Når egget skrus på så vil vibrasjonen forplante seg over til selve penishodet og skaper dermed nytelse for mannen. En slik "ring" variant vil være litt mer fleksible på hvor de plasseres.


Skal se om jeg kan fylle på mer ettehvert som jeg kommer på. Lurer du på noe så enten spør her, evt så kan det sendes PM til meg. Evt stikk innom en erotisk butikk og prat med betjeningen så får du hjelp av dem. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjøpte en sånn aneros plugg selv, for å bruke på en tidligere elsker...
Ingen suksess, han ville ikke engang PRØVE den.

Så mye for den overaskelsen.

 

Det finnes jo så mange artige plugger for menn, jeg trenger en type som er villig til å la meg utforske baken hans!

Og nei, dette er ingen kontakt annonse, så ikke drukn meg i meldinger om at du stiller rumpa di til disposisjon... jeg HAR en på gang, har bare ikke kommet dit at jeg har fått spurt så mye om baken hans enda.

Men denne tråden inspirerte meg ihvertfall til å ta det opp ganske snart.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...