Gå til innhold

HTC One S - Skjermen er sort men touch fungerer


Arnt555

Anbefalte innlegg

Hei.

(Ja før noen ber meg Google dette, har gjort det allerde og ikke fått tilfredstillende svar...)

 

(tl;dr)
Min HTC One S fungerer ikke som den skal. I det siste har skjermen skrudd seg av i tide og utide, samtidig som touch-funksjonene fungerer. Når jeg trykker på på/av-knappen ser jeg et lite glimt av skjermen før alt blir mørkt, mens "tilbake"-, "hjem"- og "bytt vindu"-knappene neders på skjermen lyser. Kjøpe ny eller mulig å reparere?

I perioden før dette begynte, skjedde det ofte at telefonen restartet seg selv uten at jeg selv gjorde dette, men jeg tenkte ikke videre over det, men nå i det siste har skjermen bare sluttet å fungere. Jeg kjørte factory reset på den i dag og da fungerte den i ca 18 timer før det samme skjedde igjen. Det virker som dette er nesten helt tilfeldig, for noen ganger når jeg prøver å skru på skjermen fungerer det, og andre ganger ikke. Når det fungerer etter å ha vært sort en periode spør telefonen meg om jeg vil sende feilmedling til HTC.

Det jeg lurer på er om hovedkortet er ødelagt eller om det kanskje kan fikses (f.eks. en kabel som er løs)? Er det vits i å prøve eller skal jeg kjøpe ny telefon?

Takk for svar! :)

 

Edit:

Satt inn nytt hovedkort, renset kablene med sprit og blåste trykkluft gjennom hele greia. Nå funker den som aldri før!

Endret av bobjan
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan sjekke om det er en kabel som er løs i telefonen. En slik liten flex kontakt kan løsne, eller nesten løsne og det er nok. Instruksjon finner du på you tube. Hvis du ikke finner noe med øyet så er det bare til å kjøpe ny telefon vil jeg si. Du kan sikkert levere den inn til ett eller annet jalla sted som skal reparere den for deg, men min erfaring da er at reparasjon gjerne kommer på over 1000 lappen, og de lønner det seg å kjøpe en splitter ny telefon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...