Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Noe er feil med øynene mine i dag...


Randy Marsh

Anbefalte innlegg

Hei, lurer på om det kanskje er noe feil med øynene mine. For ca. 1 måned siden fikk jeg på en måte et veldig rart syn en kveld. Det var vanskelig å fokusere på ting og jeg følte at på en måte midten av synet mitt ikke klarte å se ting jeg så på til tider. Jeg la meg til å sove og dagen etter var det borte. Nå har jeg fått akkurat det samme igjen og jeg har ingen anelse hva dette er.. Hvis jeg putter hånda til høyre for høyre øye, ved siden av hode, klarer jeg ikke se den når jeg ser rett fram. Hvis jeg gjør det samme med venstre øyet ser jeg hånda på venstre side når jeg ser rett fram. Noe er virkelig feil her...

 

Noen som har opplevd det samme? Er ikke i det hele tatt bekymret for jeg vet at det blir borte senere i kveld, men jeg lurer på hva det faktisk er? Kan dette være grå stær, eller at jeg må begynne med briller eller noe slikt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beste er vel å dra til lege som nevnt, men dette virker veldig som migrene. Jeg pleier å få en "aura" i øyet i 10-20min før hodepinen kommer, da begynner det å "blinke" i midten, også beveger det seg ut mot sidene. Er vanskelig å fokusere på ting da.

 

hqdefault.jpg

Noen som har forsøkt å gjenskape dette visuelt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fastlegen kommer til å ta en historie av deg som inkluderer medisiner du tar (hvis du tar noen, ta med etiketten), sykdommer i familien, tidligere sykdom, tidligere problemer med syn/hørsel/balanse/muskelkraft/tempratur/beføling og endel spørsmål rundt syns-problemet ditt (variget, hyppighet, om noe forårsaker det, om noe gjør det bedre osv).

 

Hadde du kommet til meg hadde jeg nok startet med å sende deg til øyelege og tatt en generel blodprøve (etter å ha tatt historien din). Problemet er at symptomene dine kan være startsymptomet på noen alvorlige, men sjeldne, sykdommer som det er veldig viktig å utelukke! Som jeg sa tidligere, jeg ville ikke ha slått meg til ro med mindre jeg minimum hadde fått en synsundersøkelse

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...