Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Parkere bil uten skilter midlertidig i Oslo


Aiven

Anbefalte innlegg

Min bror har en bil som han forsøker å få solgt. Ettersom han er blakk, har han ikke skilter på bilen i år. Det er selvsagt best for han å ha bilen parkert utenfor der han bor i Oslo, så folk kan komme og prøvekjøre den (med endags prøveskilt). Nå har vi fått en varsel om fjerning av kjøretøy, pga. forbudet mot å parkere biler uten skilter i byen. Vi forstår jo hvorfor dette forbudet er på plass, men som dere forstår så forsøker vi å omsette denne bilen så fort som mulig for penger. Det kan allikevel ta mer enn to uker, som er fristen for den røde lappen som ble hengt på bilen for tre dager siden. Det ville være veldig praktisk for oss å bare flytte bilen hundre meter når fristen går ut, men det ville ikke være særlig praktisk om bilen blir tauet. Spørsmålet blir altså, hva er konsekvensene dersom vi bare flytter bilen til en annen gate, vil den fortsatt være flagget for tauing?

Endret av Aiven
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fordi for alt man vet så har bilen uten skilt stått stille lenge og kan ha hatt en rekke problemer som førte til at eieren bestemte seg for å levere inn skiltene og spare penger. Skriker ikke: "grei bil som har vært i daglig drift" akkurat. Folk vil sikkert også prute mer om de ser at selgeren trenger penger og er desperat etter å få solgt bilen ASAP.

 

Regner med at bilen er i den lavere prisklassen, mange som kjøper bil der har jo ikke peiling på noe som helst, utenom at bilen skal frakte dem fra A til B og da er det nok lett å skremme bort slike med at de må hente ut skilt hos vegvesenet. Mye enklere for dem å scrolle videre på Finn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...