Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

[Løst] Bil tenner, men motor vil ikke starte


boboSUB

Anbefalte innlegg

Tennkassetten er ikke pluggene, men coilene som er støpt sammen i en klump. Har akkurat byttet på en 2000 Astra.

Oh, ok! Er det mulig å få kjøpt slike coil(er) separat, eller må man da kjøpe hele kasetten? Blir litt trist hvis jeg bestiller opp en ny kasettklump til 1800 kr så viser det seg at feilen sitter et annet sted :p

Er forresten denne typen: http://www.skruvat.no/Coil-P112179.aspx

 

Kan ikke være coilen som har ryki? Jeg dreiv å byttet eksosanlegget på bilen min engang, skrudde den på får å teste den og alt startet som normalt, når jeg vrei om nøkkelen 30 sekunder seinere for å kjøre ut av verkstedet ville ikke motor starte akkurat som du forklarer.

 

En annen gang var det noe elektronikk greier som var ødelagt, ikke helt sikker på hva det var da jeg hadde bilen min på verksted i hjembyen og ikke der jeg bor/studerer og det var min far som snakket med verksted osv, men tror det var noe som regulerte bensintilførsel elns, ble helvetes dyrt i hvertfall nærmere 13 000.

Det som er interresant med dette er at spjeldhuset sluttet å fungere til en hvis grad for 2 mnd siden, husker jeg rett har det med bensintilførsel og gjøre. Mekanikeren sa det gikk fint å kjøre videre sånn det var, siden et nytt koster 4500 uoriginalt og 7500-8000 originalt. Kanskje det har gått helt kaputt denne gangen? Skal se nærmere på dette!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oppdatering:

Jeg endte opp med å taue bilen til verkstedet, der fant de ut at det var bensinpumpen som hadde gått dukken, såppas at den ikke ville starte da jeg dunket på den med en hammer under feilsøkingen på egen hånd.

 

Metoden med å borre hull ovenfra (bak baksetet) og ned i tanken og skifte ut defekt pumpe ble brukt, den er nå i orden :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...