Gå til innhold

Anmeldelse: The Legend of Zelda: A Link Between Worlds


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dagens spørsmål: Hvilket av disse spillene er 22 år gammelt?

 

zelda-link-between-worlds-screenshots1.p

 

link-to-the-past.jpg

 

e3-2013-a-link-between-worlds-releases-t

 

Skulle ønske Nintendo fokuserte litt mer på å lage bra spill enn å bruke så mye tid og energi på å tvinge inn uinteressante konsepter bare for å "utnytte" hardware-gimmickene sine, som de har vært mer opptatt av de siste årene.

 

Det geniale med de gamle Zelda-spillene (1 og 3) var at presentasjonen var oversiktlig, og du ble tatt med til en fargerik og flott verden hvor kontrollene var enkle og upåklagelige. Dette ser mer ut som kaotisk grums med en uoversiktlig 3D-funksjon lagd bare for å forsvare Nintendos kjempetabbe da de la til et tretall foran DS. Vel, vel, A Link To The Past holder jo stand de neste 22 årene også.

Lenke til kommentar

Har du spilt spillet selv? Bildene du har linket gjenspeiler ikke kvaliteten på min 3DS.

 

Å gå tilbake til Link to the past med 8 retninger og bevege seg i og 4 retninger å angripe med sverdet på var en nedtur..

 

Er enig i at 3D ikke alltid er like gunstig i alle spill, heldigvis er det en slider som kan brukes etter eget behov. Men i Link between worlds pga at du ser ned på verdenen så er faktisk 3D til det bedre

Endret av Olorinmaia
Lenke til kommentar

A Link Between Worlds var uten tvil et av årets høydepunkter for min del, og jeg var veldig imponert over at det kjørte glatt på høy FPS i motsetning til f.eks Pokemon.

Kontrollene funket utmerket og jeg fikk en slags nostalgisk følelse av å komme tilbake til steder jeg først utforsket for over 20 år siden.

 

Et av de beste Zelda spillene på lenge.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hatet selv looken til spillet helt til jeg faktisk prøvde det på min egen 3DS XL. Spillet ser bra ut! Skarp og fin grafikk, og 60 fps gir utrolig mye. Hvis du styrer unna spillet på grunn av feilaktig oppfatning av det visuelle gjør du deg selv en stor bjørnetjeneste.

 

Spillet går foran både GTA5, Mario 3D World, Last of Us, Bioshock Infinite og Tomb Raider og er mitt absolutte GOTY.

 

Beste Zelda siden Wind Waker, kanskje Ocarina.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

De bildene der er zoomet inn så mye at det ser grøtete ut. Spillet ser bra ut det. Problemet er derimot vanskelighetsgraden. Jeg spilte gjennom hele spillet uten å dø en eneste gang. Selv templene gikk unna på 15-20 minutter. Mangel på utfordringer gjorde dessverre spillet litt kjedelig.

 

Forsåvidt enig, jeg "dødde" vel noen ganger men hadde fe som gjenopplivet meg. Klarte du også den challengen i Lorule med 50 levels på første forsøk? Kan godt være at du kommer til å dø oftere på Hero Mode om du tenker å prøve det en gang.

Lenke til kommentar

Forsåvidt enig, jeg "dødde" vel noen ganger men hadde fe som gjenopplivet meg. Klarte du også den challengen i Lorule med 50 levels på første forsøk? Kan godt være at du kommer til å dø oftere på Hero Mode om du tenker å prøve det en gang.

 

Den har jeg ikke gjort. Har bare tatt den så langt at du får en hjertebit. Husker ikke hvor mange runder det var. Skal jeg spille gjennom en gang til blir det på Hero Mode, ja.

Lenke til kommentar

Presentasjonen i Zelda 2: Adventures of link var også oversiktelig. Hvorfor undervurderer alle denne tittelen? Personlig syns jeg det var det beste Zelda Spillet, og så Ocarina of time på en 2 plass. Mest pga. stemningen og musikken.

Enig. Adventures of Link er vel det Zelda spillet jeg har spillt igjennom flest ganger. <3

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...