Gå til innhold

Nytt Hovedkort - valg av minnebrikker


stein_m-

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da ville jeg valgt kjøler først, og så sjekke på den produsentens hjemmeside hvilke hovedkort og RAM-brikker som går. Der bør det finnes info om hvor høye brikker kjøleren tåler. Hvis du ikke velger noe helt enormt på kjøler-siden vil iallfall det meste av brikker passe hvis du kjører 2 brikker i slot 2 og 4. Så sjekk hvilke slots hovedkortet ditt krever for 2 brikker...1 og 3 eller 2 og 4.

 

Selv har jeg samme CPU og høye brikker i slot 2 og 4, på et MSI Mpower Max med Noctua NH-U14S. Ikke noe problem med slot 2 og 4. Og utmerket kjøler :-)

 

Edit : Ser at hovedkortet ditt skal ha to brikker i slot 2 og 4...eller A2 og B2, som det står i manualen.

Endret av SilverShaded
Lenke til kommentar

Ja, Noctua har veldig god info om hvilke hovedkort som passer de forskjellige kjølerne. Jeg ser ihvertfall at NH-U14S (beste Noctua kjøler) passer på kortet ditt uten anmerkninger. Og da passer lillebroren NH-U12S også.

Tror som sagt dette er beste valgene, men det finnes jo billigere også. Noctua-kjølerne er kanskje ikke direkte vakre, men tøffe syns jeg . Så det spørs hvilken vekt du vil legge på akkurat det. Igrunnen ingen tredjepartskjølere som er til pynt.. ;-)

 

NB : Sjekk at kjøleren du velger går inn i kabinettet ditt !

Lenke til kommentar

Da går jeg for NH-U14S, har Corsair Obsidian 800D kabinett så plass er det. Så lenge den gjør jobben så betyr ikke utseende noe for meg, men vil ikke akkurat si at den er stygg.

Har nå en Noctua NH-U12P SE2 CPU på en phenom ll X6 1100 prosessor socket AM3 og den funker bra.

Takk for hjelpen :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...