Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bilde-Quiz - Gjett bilen!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tipper vi skal til et relativt ukjent merke (for oss) som tidligere eide en berømt europeisk lavserieprodusent som nå eies av nevnte Tata. :wee:

Her må du nesten komme med en fyldigere forklaring - er det Jaguar du sikter til, eller eier Tata noen som lager enda mindre serier? Jaguar har uansett ikke vært i dette merkets eie, og ut fra det jeg kan se på Wiki eier de ingen "gamle" bilmerker.

 

Bilmerket det er snakk om har eksistert siden 1964, men det var først i 2007 de begynte/fikk lov til å begynne med produksjon av personbiler.

 

Tar med et nytt bilde, dette er fra en brasiliansk anmeldelse av bilen.

hqdefault.jpg

Lenke til kommentar

Jeg tippet vi skulle til Malaysia og til bilmerket Proton, som siden 2005 har eid lavserieprodusenten Lotus. Jeg trodde muligens Lotus nå eies av Tata, men de eies visst fortsatt av Proton ... (sånn går det når man ikke følger med)

 

Proton har en modell som heter Prevé. Prevé er designet av VW-eide Italdesign Giugiaro Spa og har fått 5 NCAP-stjerner, men det siste bildet ditt stemmer ikke med de bildene jeg har funnet av Prevé.

 

Proton har forøvrig produsert personbiler siden 1985 (de første var lisensierte Mitsubishi-modeller) og ble grunnlagt i 1983, så mysteriebilen din er nok ingen Proton.

 

Men, kanskje vi skal til Kina?

Endret av SeaLion
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...