Gå til innhold

Nå er Final Fantasy VIII tilgjengelig på Steam


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er vel og bra at disse viktige titlene blir gjort tilgjengelige for alle, men jeg synes S-E kunne gjort seg mer flid med dem. Først og fremst forstår jeg ikke hvorfor de ikke glatter ut grafikken på PS1-titlene før de legger dem ut på Steam, PSN o.l., da dette er enkelt og fort gjort. Hvis man emulerer FFVIII på en PS1-emulator kan man ved å bruke et par minutter på grafikkinstillingene glatte ut de kantete linjene på polygon-modellene, gjøre de svarte strekene tynnere osv., og få noe som ligner på en HD-remake. Det er så lett at selv en tulling som meg som ikke har greie på programmering kan gjør edet, så det er helt uforståelig at S-E prøver å selge spillet på nytt når man får et bedre spill ved å emulere.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det Square Enix burde gjort (samme med FF7, 8 og 9) er å i utgangspunktet beholdt kildefilene til bakgrunnene. Hvorfor de ikke gjorde dette er umulig å forstå. Man skulle jo tro de tenkte at "kanskje i fremtiden har vi mulighet til høyere oppløsning?" og dermed rendret ut høyere oppløsning av bakgrunnene.

 

Dette er problemet med disse spillene. FF9 er faktisk det eneste spillet hvor enkelte av kildematerialet har blitt bevart i høy oppløsning, pga at de outsourcet noen av jobbene til en Europeisk artist. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=551612

 

Her ser vi kombinasjonen av 3d-modeller og mer tradisjonelle malerier, noe som fungerer utmerket!

 

Så, dersom kildematerialet hadde blitt bevart har de lett kunnet oppgradert 3d-modellene på karakterene og brukt høyoppløsnige bakgrunner. Tror de fleste fans hadde vært fornøyd med det faktisk.

Lenke til kommentar

Må inrømme at det jeg likte best var at man kunne ta i bruk Chocobo world, noe som kun var tilgjengelig via en tamagotchi lignende gadget når det var på ps1.

 

dette kunne de forsåvidt også gjort tilgjengelig på PSN sin versjon av FF8, men gjorde de det? nei.

 

Dette blir uansett ett kjøp for FF8 er mitt favoritt spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...