Gå til innhold

Må ha mobildata på for å sende mms


knottsau

Anbefalte innlegg

Når jeg skal sende mms må jeg slå på mobildata for å få sendt den. Slår jeg ikke mobildata på blir ikke mms'en sendt før jeg slår det på. Det hjelper ikke å ha på vanlig trådløst nett. Hvordan kan jeg endre dette? Alltid kunne sendt mms uten nett på mine tidligere mobiler. Nå har jeg Samsung Galaxy s advance, og er på den det er sånn.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Med tusenvis av diverse bildedelingstjenester som er langt bedre og mere funksjonelt enn hva som er teknisk mulig med MMS, så ser jeg ikke helt hvorfor folk fortsatt bruker MMS, spesielt ikke når det er 2 personer som begge har en smarttelefon som sender det til hverandre. Hører jo til tiden da folk "surfa" rundt på WAP sider. :wee:

Lenke til kommentar

Fordi det finnes tusenvis av bildemeldingstjenester og de færreste av disse er kompatible med hverandre. "Hmm, hadde hun det meldingsprogrammet eller det andre der igjen?".

Hva med epost. Er rimelig kompatibelt, kanskje mere enn MMS i seg selv. Klart man må ha en epost adresse, men det tror jeg de fleste begynne og ha i dag, og begynner kanskje til og bli flere som har epost enn som har en telefon med riktig MMS oppsett og datatrafikk aktivert, slik at de kan ta imot bilder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...