Gå til innhold

Ta vare på vår hobby og gi det er bedre ansikt utad.


Anbefalte innlegg

Formen del tror jeg at mye av fanboyismen oppstår som ett forsøk for enkelte å rasjonalisere deres siste innkjøp etc. For eks en som akkurat har svidd av mange tusen kroner på nytt skjermkort. Kort tid etter viser det seg at konkurrenten yter bedre. Da er det lett å begynne med rasjonalisering og usakligheter.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg synes i utgangspunktet at Blunty var litt pretensiøs i den videoen i tillegg til at han tar feil om fanboys i virkeligheten. Problemet er ikke at de er på internett eller at de er anonym. Tvert i mot, det har rett og slett med at de ikke kan bli slått i trynet. Hvis du noen gang har satt i et miljø der en stor gruppe av folkene rundt deg er fanboys av et spill, så har de ikke noe i mot å oppføre seg akkurat like jævlig som de gjør på internett. Jeg har satt i flere klasserom hvor akkurat dette skjer.

 

Det er uansett ikke verdt å fjerne anonymitet på internett for å forhindre slike ting. Folk gjør det samme de ville gjort hvis de ikke var anonym, så lenge de vet at de har mye støtte når de gjør det.

Endret av Kaymeerah
Lenke til kommentar

Er ikke dette bare et symptom på at mange gamere er gutter i tenårene? Jeg tror det er et alders- og modenhetsspørsmål og ikke så mye å gjøre med; alle må være dumme og umodne før de kan bli voksne - jeg var selv en plagsom Sony-fanboy på den tiden. Samtidig tror jeg ikke resten av oss tar spesielt stor skade av at disse guttungene holder på med sitt, det er bare et mindre irritasjonsmoment. Jeg må si at jeg er ganske likegyldig til hva en tilfeldig tenåring på nett skulle mene om mine konsoller og spill. Det eneste som irriterer meg er når voksne, oppegående gamere "biter på kroken" og synker til deres nivå.

Lenke til kommentar

Det mest latterlige eg ser på internett er folk som skriver eit langt innlegg, der dei avslutter med å argumentere for kvifor dei ikkje er fanboys. Å vere fanboy burde vere heilt greitt, men måten "fanboys" oppfører seg på er heilt på trynet. Når du kjem over desse ekstremistane, som begynner med useriøse og saklige argument, så avslutter eg diskusjonen ved å ikkje svare. Det blir rett og slett for dumt.

 

Fanboys wars skjer ikkje berre på internett, vi hadde ein svært heta diskusjon i klasserommet ang. ps vs. xbox. Det var ein som likte ps, og einaste argumentet han eignetlig hadde var, at dersom du var vandt med playstation hadde du sagt det same som det han meinte. Og dette ser du gang på gang på internett også, det er jo eit fulstendig tåpelig argument...

Lenke til kommentar

Nå kan det vel være verdt å påpeke det at mange har en lei tendens til å hyle "fanboy" for slik og ingenting og da.

 

Jeg vet ikke hvor mange diskusjoner jeg har lest hvor det i utgangspunktet har vært gode kommentarer, fakta og tolkninger frem og tilbake, før en av partene går tomme for argumenter og da trekker fanboy-kortet sitt og ignorerer absolutt alt annet som blir skrevet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Nå kan det vel være verdt å påpeke det at mange har en lei tendens til å hyle "fanboy" for slik og ingenting og da.

 

Jeg vet ikke hvor mange diskusjoner jeg har lest hvor det i utgangspunktet har vært gode kommentarer, fakta og tolkninger frem og tilbake, før en av partene går tomme for argumenter og da trekker fanboy-kortet sitt og ignorerer absolutt alt annet som blir skrevet.

 

 

Her passer egentlig Godwins lov godt inn. Det er bare å bytte ut Nazi/Hitler med ordet "fanboy":

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches."

Lenke til kommentar

"You silly little corporate whore". Jeg elsker han karen her. :green:

 

Det blir litt for dumt og være lojal til noe et selskap, uansett hva de gjør. Hvis et selskap behandler meg godt så kommer jeg til å snakke om de på en positiv måte, og hvis de gjør noe dumt så kommenterer jeg det så fort jeg får greie på det.

 

Det samme gjelder spill og. Hvis det er bra ting med et spill si snakker jeg om det, men hvis det er noe jeg syns er utrolig dårlig så skriker jeg så høyt jeg kan. Det kan se ut til at jeg ikke respekterer andre folks meninger noen ganger, men hvis det er snakk om å dømme et spill på en kritisk måte så kan jeg ikke skjønne hvis folk priser noe som er så dårlig at jeg spyr, og da kan jeg godt gå til angrep på de, og spørre de om de virkelig har gått dypere inn enn på overflaten.

 

Jeg har lenge kritisert Xbox One, og de valgene Microsoft har gjort, men jeg har også reagert kraftig når Sony har gjort noe som jeg syns er uhørt. Som blant annet det at PS4 ikke kan spille av MP3 filer, osv. I hovedsak så er jeg en PC gamer, og jeg har planer om å skaffe en PS4, men en Xbox One blir det ikke noe av, pga at jeg har mistet all respekt jeg hadde for Microsoft.

 

Er jeg en av disse som gir gamere et dårlig community og rykte da?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...