Gå til innhold

Oktoberfest 2013 - k.n.b - 8mm fisheye


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

To nye fulltreffere, dagens bilde var jo ganske forståelig, men det fra i går satte i gang diskusjon i heimen om hva dette kunne være, det ser jo nesten ut som en klokke som viser ca fem over ti, kanskje min favoritt så langt.

 

Det er spenning hver dag om du klarer å fine på noe mer nå, hittil har det gått bra i alle fall.

Lenke til kommentar

"Eskapadene dine" er virkelig verdt overvåkning! :wee:

Klinkekulen fra bussen 21. oktober er herlig. Hverdagsliv med nytt perspektiv.

 

De to siste når enda høyere. X pirrer nysgjerrigheten og får meg til å smile :) - vet ikke hvorfor.

Statoilbyggene går helt inn for landing. Morsomt?

I det hele tatt: Fisheyebilder er morsomme å se på. Særlig når motivene er velkomponert. Et must.

Lenke til kommentar

RandiA: Nå tar du hardt i :blush: .

 

Olympen: Takk for kommentar. Det gjelder å se mulighetene ja. Merker jo at man blir mye mer var på det under disse festene enn ellers. Synes allikevel jeg sliter en del med det, har litt for lett for å avvise et potensielt motiv med at det ikke er verdt bryet.

 

JorunT: Takk for nok en fin kommentar. Ikke akkurat ei klokke nei, men det morsomt at du/dere assosierer bildene med noe jeg ikke har tenkt på selv. Nedgangen til parkeringshuset på jobben er et bittelite hus på bakkeplan, med trapp og heis. Her stod jeg litt nede i trappa og klinte meg så langt inn i et hjørne jeg klarte mens jeg tok bilde av taket. Langs taket er det et rødt dekorlys, som ved hjelp av speilinger her lager et kryss. Synes det er spennende om jeg klarer å finne på noe mer selv, det blir bare verre for hver dag.

 

rbsol: Takk for det. Litt kaotisk på den bussen der (ulikt meg å ta bilde av kaos). det imaginære "krysset" gjorde seg bedre enn jeg håpet faktisk.

 

Linepusle: Mange takk. Fisheye kan være morsomt, men blir også lett slitsomt i lengden. Begynner også å bli slitsomt å ta de nå må jeg innrømme.

 

Edit: RandiA: Takk for det. Skal vel innrømme at jeg har god tilgang på motiver når man kombinerer Fornebu og Oslo. Men jeg synes det er et temmelig drøyt stykke unna plankekjøring.

Endret av k.n.b
Lenke til kommentar

k.n.b - nei, tar ikke hardt i - sier aldri noe jeg ikke mener - men det er kanskje også et utslag av misunnelse - for jeg finner ikke særlig motiver for tiden. Har vel ikke brukt nok tid på det heller. (I dag f.eks skal jeg brukle en lettvint løsning, tok bildet i natt - fin sjokolade-konfekt jeg fikk etter deltagelse i panel-dabatt)

Lenke til kommentar

Jeg fikk faktisk klinkekuleassosiasjoner til operabildet. Den runde treveggen passer jo bra sammen med de kryssende, buede søylene.

 

Den vesle dammen var jo særdeles vakker, da. Også her bare ventet jeg at de dryssende flakene skulle dale, slik som de har i sånne turistkuler med Eiffeltårnet i.

Lenke til kommentar

Forsatt flotte bilder og jeg har kikket i prislisten etter en fisheye. Prøver å holde meg tilbake siden jeg vet at det nok er mest "kjekt å ha" som i hovedsak blir liggende i skuffen.

 

Som jeg har skrevet før så er jeg imponert over det som objektivet og selvsagt fotografen leverer og jeg har en følelse av at slike bilder hadde passet svært godt på veggen i storformat.

Lenke til kommentar

26. Oktober

Tåkeskog

 

post-166172-0-65951200-1382895836_thumb.jpg

 

Har vært på hyttetur lørdag til søndag. Ganske rått vær med en god del tåke, men regnet startet ikke før vi var nede igjen ved bilen på søndag.

 

 

Jeg snurret meg oppover stien

post-166172-0-48696400-1382895990_thumb.jpg

 

Burde kanskje ha valgt dette som dagens bilde? På kvelden lørdag var det så mye fuktighet i lufta at det dugget på frontlinsa på et øyeblikk. Her et bilde med en solid dose dugg.

post-166172-0-00385800-1382896038_thumb.jpg

 

Lenke til kommentar

JorunT: Ja, dette blir vel nærmest opera i gullfiskbolle. Treveggen er jo rund, men søylene har selvfølgelig blitt bøyd av objektivet. Dammen i Fornebuparken er flott den, kanskje finere enn man får inntrykk av her. Takk for kommentarer.

 

Jan R. Halvorsen: Takk. Det er faktisk litt strevsomt å få noenlunde variasjon. Nå er det riktignok noen med samme tema, må kanskje gjenbruke enda mer nå mot slutten.

 

FunFact: Takk for det. 22. oktober fungerte nesten bedre enn jeg håpet.

 

BjørnÅgeS: Takk. Det blir en del med det buede "smilet" ja.

 

polljen: Ja, når det fungerer så kan det fungere ganske så bra også. Men fremdeles et objektiv med store begrensninger. Takk for kommentar.

 

MotoG: Takk, ja perspektivet blir litt snålt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...