Gå til innhold

Beats? eller ..?


Zyss12

Anbefalte innlegg

Jeg har hatt Beats studios i over ett år nå men de er dessverre ødelagt var mer enn fornøyd lyden var magisk og bassen var fantastisk. Og de ser så vakker ut! Men jeg slet med lekking av lyden... kunne ikke sitte på bussen eller på offentlige steder uten at folk høre Musikken jeg hørte på !!

Men nå må jeg kjøpe noen nye hodetelefoner .. tips? Har ikke prøvd så mangen hodetelefoner i mitt liv men beats er ihvertfall den beste blandt dem! Hørt om sennheiser eller noe men de ser veldig kjedelig ut i utseenede ihvertfall! (Ikke att det er det viktigste da)

Men jeg elsker bass !...

------------------------------------------------------------------------------------------------

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har gått litt lei av å snakke negativt om Beats, men om du er interessert i god lyd bør du styre unna.

 

Om du elsker bass ville jeg sett på V-MODA m100. De har både mye og god bass, uten at det overdøver resten av lydbildet.

Noen tips på hvor en kan få tak i V-MODA M100? Har bare sett de hos Amazon, men mener å huske at de ikke sendes til Norge.

Lenke til kommentar

Først må jeg bare si at jeg ikke har testet noe fra Mr. Speaker, men jeg har lest en hel del, og mitt inntrykk er at dette er blant det beste en kan få tak i av lukkede hodetelefoner...i hvert fall til samme pris.

 

V-MODA m100 har jeg testet, og selv om de er meget god vil jeg ikke si de er av audiofil karakter - til det er de for farget og mangler samtidig det lille ekstra, de små finessene. Dette betyr ikke at de er dårlig, eller at jeg misliker dem, men målgruppen er en annen. Dette er hodetelefoner som er laget med tanke på design, portabilitet, smarte løsninger og en lydsignatur tilpasset "moderne musikk". Selv syns jeg m100 har for mye bass, men jeg kan samtidig se at veldig mange vil like dette, og til å være en hodetelefon med mye bass klarer de seg veldig godt. Jeg vil på mange måter si at de er det Beats prøver å være...dessverre har Beats truffet betraktelig bedre når det kommer til markedsføring.

Lenke til kommentar

Jeg har samme inntrykk av Mad Dog, regner nesten med at jeg går for de så fort jeg får lønn. Synes bare det er litt risky når de ikke kan returneres, men de er vel enda sjeldne i desse kanter så det hadde kanskje ikke vært umulig å få solgt de i værste fall.

 

Etter litt lesing virker det kanskje som M100 ikke er helt for meg, tror nok jeg styrer unna de. Har et par Beyerdynamic DT770 nå, har vært fornøyd med de lenge, men sliter med ulyder i bass som ikke går vekk. Kan godt være alt som skal til er å sende de inn til hårrens, men har jo litt lyst på noe nytt og da. :p

Lenke til kommentar

Har gjort det flere ganger, det jeg fikk vite når jeg snakka med norsk distributør av Beyerdynamic er at det er ganske sansynlig at jeg har fått hår lenger inne.

 

 

Dette er nok hår som har nådd lenger inn en skumskivene i øreklokkene.

Da sitter hårene i membranet. Underlig nok er dette problemet større desto lenger mot nord i Europa man kommer. Vårt skandinaviske hår er desidert verst ;-)
Jeg kan i bortimot 99,9% av tilfellene greie å fjerne disse for deg, men jeg råder deg til å bytte øreputer og skumskivene samtidig. De nye skumskivene har et helt annet skum, som ikke slipper hår så litt gjennom.
Uansett må du dekke frakt og putesett selv. Arbeidskost på hårfjerning er ca 300 eks mva.

 

Kan godt hende jeg både kjøper Mad Dog Alpha og sender inn Beyerene, så har jeg litt bass i bakhånd hvis Mad Dog blir for lite. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...