Gå til innhold

Madrasser Jensen/Svane. Noen erfaringer?


Anbefalte innlegg

Samboeren og jeg skal kjøpe oss nye madrasser+overmadrass. Så vi har vært å testet på møbelbutikkene her i byen og sett på madrasser for 10-13.000,-. Jeg ser at Jensen har ulike kolleksjoner til butikkjedene (f.eks. til Skeidar og Bohus). Jeg syns Jensen Opal (fra Skeidar), Jensen Diplomat (fra Bohus) og Svane Excellent (Møbelringen) virker ålreite. Har noen erfaringer med disse? :)

 

Svane sin madrass har ulike fasthet på hver side, men noen butikker sa at det ikke anbefales pga. man skal snu madrassen 2-4 ganger i året pga slitasje. Hva mener dere? Jeg har ikke bruk for ulik fasthet på hver side.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Samboeren og jeg skal kjøpe oss nye madrasser+overmadrass. Så vi har vært å testet på møbelbutikkene her i byen og sett på madrasser for 10-13.000,-. Jeg ser at Jensen har ulike kolleksjoner til butikkjedene (f.eks. til Skeidar og Bohus). Jeg syns Jensen Opal (fra Skeidar), Jensen Diplomat (fra Bohus) og Svane Excellent (Møbelringen) virker ålreite. Har noen erfaringer med disse? smile.png

 

Svane sin madrass har ulike fasthet på hver side, men noen butikker sa at det ikke anbefales pga. man skal snu madrassen 2-4 ganger i året pga slitasje. Hva mener dere? Jeg har ikke bruk for ulik fasthet på hver side.

Jeg har hatt Svane Excellent kontinentalseng i 5-6 år nå, og det er uten tvil den beste senga jeg noen gang har ligget/sovet i, derfor kan jeg trygt anbefale den videre som et særdeles godt kjøp. Kan ikke tro at du blir å angre på det, men når det er sagt, har hørt masse bra om Jensen sine senger også ;-) Det er nok en smakssak, men vet ikke om jeg hadde orket styret med å snu madrassene flere ganger i året...? Lykke til, du blir nok fornøyd uansett da både Jensen og Svane sine madrasser er av høy kvalitet og med meget god komfort :-)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Nå vet jeg at Ikea sine madrasser til 1600,- kroner har danket ut Temptur madrasser til 10 000,- kroner, så kanskje verdt å vurdere Ikea også når du først skal kjøpe?

 

Test hos forbrukerrådet

 

 

Faktisk kom skum-madrassen Sultan Forsbacka fra IKEA klart best ut i testen av 16 madrasser. Madrassen, som koster 1600 kroner, danket ut mange langt dyrere madrasser.

Toppkarakter
Madrassen får toppkarakter på kriteriet holdbarhet. Madrassen holder formen og ser like fin ut etter ti års simulert bruk. Den tilpasser seg også kroppen godt, og den både isolerer og transporterer svette til dels svært godt, skriver Forbrukerrapporten. Vinnermadrassen var en løs madrass, og i alt var det ni av disse i testen. Dårligst av de ni var Tempur - en dyr madrass som består av et elastisk skummateriale som skal forme seg rundt kroppen din og gi trykkavlastning. Denne madrassen, som koster 10.000 kroner, fikk bare 52 av 100 mulige poeng i testen.
Endret av svortevik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...