Gå til innhold

Augustfest 2013-Kenneth Solfjeld-Hvasomhelst/Hvorsomhelst


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da var jeg i gang, på en måte. Måtte på en ekstra turnusøkt nå i helgen, midt i ferien. Så det ble bilder type; ferdig på jobben, stresse etter kamera, skyte noen bilder for å ikke ramle av festen. Ferien fortsetter i dag, så da blir det forhåpentligvis litt mere kreativitet, enn snapshottene jeg begynner med her.

 

P.S. Gidder ikke skrive exif under bildene i denne festen. For mye arbeid. Exif ligger i Flickr.

 

1 August

 

Aftenlys I

9442350919_36532d0299_z.jpg

 

 

 

2 August

 

Aftenlys II

9445138754_5cb086babc_z.jpg

 

 

3 August

 

Aftenlys III

9445138658_5b2d65a562_z.jpg

Lenke til kommentar

Tre virkelig flotte bilder. Lyset i bilde 1 er utrolig, men likevel så er det bilde nr to som fascinerer meg mest og som helhet er min klare favoritt.

 

 

(PS!! Exif i Flickr har mye "data" som synes å omhandle prosessen i Photoshop, lite om kamerainnstillinger. Nå spiller det ingen rolle egentlig, det holder å nyte resultatene)

Lenke til kommentar

Takk for fine ord. Ja det er typiske bilder fra meg, og slik det blir denne gangen. Har ingen intensjoner om å bevisst utfordre meg selv på nye ting. Jeg skal bare la ting flyte avgårde i kjente toner. Har likevel tenkt å planlegge grundigere hvert bilde jeg tar, noe som vil føre til færre eksponeringer hver dag, men forhåpentlig kvalitet over kvantitet. :)

Lenke til kommentar

Først og fremst. Hva er det som skal være utfordringen din? Når en ser på din 500px og Flickr så er det haugevis med flotte bilder. Du tar allerede fine bilder før du starter. Utfordringen din er for åpen og for enkel. Jeg vet allerede før du starter at du kommer til å lykkes uten noe særlig ekstra innsats.

 

Bilde 1: En magisk flott himmel som speiler seg i sjøen. Veldig fin kontrast mellom den enkle og grå betongkaien og den fargerike detaljerte himmelen. Bildet er et kunstverk.

 

Bilde 2: Jepp, veldig flott det også. Fin dybde i bildet. Fin detalj med båten som blir liten i forhold til det store landskapet. Et slikt bilde man kan ha på veggen i stua utskrevet i veldig stort format.

 

Bilde 3: Veldig fin dramatisk himmel. Flott lys og fine kontraster.

Lenke til kommentar

Takker for det. Hva er utfordringen min? Ja si det. Har vel egentlig surnet og gått litt lei av fotoverdenen. Utfordringen er faktisk så enkel som å ta bilder. I stedet for å ikke ta bilder.. Augustfesten fungerer glimrende som en motivator i så måte. Jeg tar bilder hver dag, i stedet for å la kameraet samle støv. Gidder ikke påtvinge meg en kunstig utfordring som jeg ikke klarer å følge opp. Trenger bare å tømme hodet. Meditere med fotograferingen.

 

*edit* Har endret på teksten i "utfordring"

Endret av Kenneth Solfjeld
Lenke til kommentar

Jeg tror jeg liker bilde 3 best; Både bilde 1 og 3 har flotte farger og en spesiell stemning over en stor del av bildeflaten, men når du først har et litt abstrakt og drømmeaktig uttrykk i bildene, så synes jeg det gjør seg best uten harde/konkrete elementer i forgrunnen. Uansett; Flotte alle sammen. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...