Gå til innhold

Tatovering i Tyrkia (side)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du må i alle fall gjere litt research før du velger tattoo-sjappe og tattovør.

Sjekk fleire plasser og snakk litt med tattovørane. Deretter så søker du opp på internett etter erfaringer som andre har hatt.

 

Det som definitivt er viktigast er at du må forsikre deg om at den plassen du velger er rein og at dei ansatte har god hygiene. Du bør også være edru slik at du kan passe på at ting går skikkelig for seg.

På mange ferieplasser så tattoverer turistane seg på den siste dagen slik at dei kan bade alle dagane bortsett frå den siste. Dette gjer at dersom du får ein infeksjon så sitter du alt på flyet på veg heim og vil ha svært begrensa muligheiter til å rette krav mot tattovøren. Dette er dei fleste tattovører på slike plasser fullstendig klarover. Enkelte useriøse aktører kan til og med finne på å spekulere i at turistane ikkje kjem tilbake med krav om å få tilbake pengane og erstattningkrav.

 

Deretter så kjem det fagmessige inn. Dersom du finn ein tattoveringsbutikk som driv skikkelig og som du finner ut at du vil bruke så må du forsikre deg om at tattoveringa blir vellykka. Tattovøren skal både ha det nødvendige kunstneriske talentet, og han skal ha eit godt håndlag.

Er tattoveringa for grunn så vil den falme og forsvinne. Dersom den er for djup så vil det danne seg arr-vev og i tillegg være umogleg å fjerne tattoveringa med laser.

 

 

 

PS, husk også at tekst kan være vanskelig å få til for ein tyrkisk tattovør. Ikkje alle er like stødige i engelsk (og i alle fall ikkje i norsk). For mange vil derfor teksttattoveringer innebære at det blir ei rein avtegning av det ordet som du har skissert, utan den nødvendige språk og bokstavforsåelsen så kan skrivefeil lettare oppstå.

Lenke til kommentar

Takk for svar, blir nok til at jeg heller bruker noen ekstra kroner på å ta tattoveringen når jeg kommer hjem til Norge :)

 

Samboeren min tok tatovering i Alanya i sommer. Det endte opp med skrivefeil i teksten. Men som du kan lese i linken ovenfor, om du finner noen som faktisk kan tatovere, så har du ingen garanti om den plutselig forsvinner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...