Gå til innhold

FIFA 14 Ultimate Team


Anbefalte innlegg

På FIFA 13 spilte jeg sikkert 1500 kamper eller noe, i år har jeg spilt maks femti kamper. Nesten hele grunnen til det er at spillet er mye dårligere enn ifjor. Men jeg spiller det jo likevel, og hadde sikkert spilt PES om FIFA ikke fantes.

 

Spillerne er rett og slett for dårlige. Det går for tregt, og gullspillere oppfører seg som dårlige bronsespillere. Synes nesten at startpakke-lagene mine på FIFA 13 var bedre enn de ganske bra gullagene jeg har hatt på FIFA 14.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tenkte jeg skulle gi ultimate team en sjanse på PS4 og lagde meg disse to lagene. Var litt usikker på om jeg skulle velge Giovinco eller Vucinic bak Gomez, men valgte Giovinco for å få en hurtig spiller sentralt der fremme. Så får jeg heller se om mange av crosserne til Joaquin går mot Giovinco. Første målet ble scoret av Giovinco som ble spilt igjennom av Gomez, akkurat som planlagt. Fornøyd med Bonucci og tror ikke jeg trenger Barzagli.

 

http://gyazo.com/0dc69d4e09677eccf342d99c5999de2b

 

http://gyazo.com/254f550d7e392d03f2773a92f8409a1f

 

Edit: har faktisk vurdert marksman på Chiellini, for å gi boost på dribbling og heading (i tillegg til shooting). Vurderte også engine for bedre dribbling (og pace+passing skader ikke).

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Er det noen som har prøvd fifa og fut på ps4 som faktisk synes det er gøy?

 

Selv har jeg spilt utrolig mye fifa13 på ps3 og synes det er utrolig gøy. Har prøvd såvidt fifa14 på ps3 og synes det er vanskelig, men er jo bare gøy med en utfordring.

 

Føler at dette med at man bare kan løpe ned og slå innlegg bare gjelder dem som ikke greier annet (no offense intensed). Har man ferdigheter så greier man jo både og forsvare seg, og angripe slik man vil. Med måte, selvfølgelig. :)

Lenke til kommentar

Ble nettopp forsøkt svindlet på fut 14. Spilte seasons mot en fyr som hadde spillere som Messi, Ronaldo, Neymar, xavi, Iniesta osv...

Etter kampen lurte han på om jeg visste hvordan man duplikerte spiller. jeg spilte selvsagt nyskjerrig og fikk beskjed om å legge ut spillere på tranferlista slik at han via sin pc kunne duplikerh dem for meg. Han sendte også venneforespørsel.

Jeg skjønner jo nå hvordan han har fått råd til laget sitt. Han stjeler andres spillere og selger dem.

Har tatt bilde av profilen hans og chatloggen og lurer nå på hvordan jeg kan få rapportert dette?

Spiller på xbox.

Lenke til kommentar

Fyfaen, skjedde nettopp noe ordentlig drit med meg her på UT.

 

Forklaring:

 

Min motstander løper opp vingen med en spiller, og slår et innlegg. Spilleren hans som sikkert er 170cm eller noe taper duellen mot Vertonghen, så Vertonghen (mitt lag) header unna. Plutselig blåser dommeren i fløytaa og peker på straffemerket (!)

Såklart får jeg ikke se replay av hva det var straffe for, og når jeg etter kampen går inn på match highlights for å finne ut hva det var, så står det ingenting om straffen der, selv om alt både før og etter har highlights der.

 

Herregud, dommerne er langt dårligere nå enn de var i FIFA 13.

Lenke til kommentar

Slikt har alltid kunne skje - det er bare et fotballspill og det er noe av sjarmen i mine øyne. Slike ting skjer så sjeldent at det er noe man burde kunne leve med, synes nå jeg. :)

 

Jaja, men det er jo sitronsurt å tape en kamp på grunn av en slik straffe - en annen ting er at dommerne er hemma nå, noe de ikke var i FIFA 13. Kontroversielle dommeravgjørelser fantes også i FIFA 13, men jeg har aldri kommet over noe så ille som dette. Noe av det samme skjedde for noen dager siden også.

Lenke til kommentar

Har så langt ikke hatt problemer med straffespark, markøren går helt normalt fra side til side og det er null stress å treffe riktig. Press ned og i midten hvis dere treffer rødt. Testet det litt ifjor, hvor jeg traff rødt med vilje, men så lenge jeg styrte spaken rett ned gikk ballen nesten alltid på mål. Er sikkert noe av det samme i år også.

 

Bygger meg et pace-lag. Mangler bare powerhouse-Mkhitaryan.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...