Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Må hacke min egen pc


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg hadde et litt kjedelig "uhell" med Logitechs MouseWare. Her er hva som skjedde:

- Installerte ITouch (tastaturprog.)

- Installerte MouseWare. Fikk feil på slutten av installasjonen med blåskjerm.

- Reboot resulterer i blåskjerm: "Finner ikke HID driver" e.l.

- Reboot uten USB plugg i går fint. Setter i USB, får feilmelding.

- Reboot med USB plugg går nå fint men jeg får "Ny maskinvare funnet" og kan ikke bevege musa eller skrive på tastaturet.

- Boot med PS/2 enheter gir spørsmål om jeg vil installere usignerte drivere, men jeg ken ikke svare for jeg kan ikke bevege musa eller bruke tastaturet.

- Må "hacke" PCen min fra en annen på nettverket for å få reinstallert mouseware eller bruke standaard usb drivere.

 

Jeg bruker windows 2000 sp 4, og har netbios åpent, jeg får tilgang til c$ altså c med min bruker på den andre pcen.

Men jeg får ikke kjørt programmer.

 

:lol:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har prøvd dette, både på min egen pc og på andres pc (merk: med tillatelse!) , men har enda ikke fått det til å fungere, hverken på win2k eller xp. Ligger noen fine guider på temaet på www.astalavista.box.sk .

 

OBS! :!: Dette er ikke en oppfordring til å hacke, men et forsøk på å hjelpe. Jeg oppfordrer ingen å prøve og hacke andre sine maskiner. :!:

 

(Sånn, der var iallefall jeg uten skyld. ;) )

Lenke til kommentar
såvidt jeg vet har det ikke kommet noen offisiell utgave av sp4 til w2k. (hvis så har skjedd har det gått meg hus forbi). det er jo godt mulig det har noe med at du kjører en beta-utgave av sp4....

 

Ja det er nok riktig... Det stod et litt merkelig navn etter build nr. når jeg starta i sikkermodus.

Lenke til kommentar
sorry for å virke tvilende, men jeg har en følelse av at du kanskje bare bruker den mouseware greia di som en unskyldning for å få oss til å lære deg og hacke? hvis du er smart så re-installerer du windows.

 

Reinstalle er ikke aktuelt. Låner bort CDen med win 2000 og gidder ikke hente den (late meg)... Men jeg tar _gjerne_ imot andre forslag. "Hacking" var faktisk det jeg tenkte på først men det må da være en annen løsning.

 

Dette er forferdelig irriterende, selv om jeg får tatt backup om jeg trenger det. Det er litt jobb å installere, også har jeg office xp som man må ringe Microsoft for å aktivere. Lurer på å låne en seriell mus nå, logitech driveren skulle visst ikke fucke opp sånne.

Lenke til kommentar
restarte med "last known good settings" elns ?  

Skal prøve

...dessuten trenger du jo ikke mus for å bruke windows strengt tatt. Tastatur-snarveier funker jo utmerket!

Tastaturet er også dødt :cry:

 

btw: om hacking... Jeg synes det virker helt forferdelig! Jeg har faktisk programmert i assembly kode før men jeg orker ikke bruke tiden min på å hacke, ikke kan jeg hacke heller :) Men jeg håpet at det var et "remote administration" program (kanskje feil topic da...) som ikke krever noen installasjon på server-siden. Jeg kan legge det i Oppstart mappen på startmenyen, men jeg får ikke installert det hvis man må trykke på next e.l., eller hvis man må starte det manuelt. Derfor tenkte jeg på hackertools (script kiddy tools that is)!

Lenke til kommentar
Hvis du har autorun enabled og ingen antivirus installert kan du legge inn en trojan.  Last ned en trojan feks. sub7 elr netbus og brenn en cd med serveren på. Husk autorun.ini fila

 

"[autorun]

OPEN=server.exe"

 

Genialt! Netbus er jo sykt enkelt. Jeg hadde prøvd bo, men jeg skjønner ikke hvorfor den ikke vil connecte. Netbus ser ut til å gå bra men det blir en stor jobb å klikke riktig!

Lenke til kommentar
restarte med "last known good settings" elns ?

 

...dessuten trenger du jo ikke mus for å bruke windows strengt tatt. Tastatur-snarveier funker jo utmerket!

 

vil bare si at Last known settings ikke virker i W2K, men hvis du mener å gjøre det ved å trykke F8 å velg å starte opp med de siste instillingene som virket, så vil ikke dette gjøre noe forskjell, har hatt endel problemer med Windows, å har faktisk prøvd det samme, men det funka ikke i det hele tatt. blant annet prøvde jeg det når hele skrivebrodet ble f*****cka alt ble svart. å da prøvde jeg den, men måtte ty til å formatere disken ja.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...